Sławekb Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Ooo...fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Proces brudzenia zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Ale go fajnie ubrudziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 zależało mi na efekcie takiego mocno zużytego śmigłowca, zardzewiałego, całego w śladach po wodzie i soli morskiej, oraz nalocie na połowie kadłuba od spalin wylotowych z silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Mocno pojechałeś Nie wiadomo jaki jest kolor bazowy i czy to przypadkiem nie kamo ;) Ale wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 wiem, też w pewnym momencie tak pomyślałem , na obronę powiem że na żywo to brudzenie jest bardziej stonowane, i widać głównie szary kolor bazowy, zdjęcia trochę wyostrzyłem i rozjaśniłem i dlatego wyraźniej widać czarne i rdzawe zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 6 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Extra! Dosłownie słychać jak charczy, prycha i huczy :-) heheheh pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 SMAKOWITY rdza aż szczęki zaciera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Jak go pobrudziłeś? Poprzez użycie tamiya weathering c czy to taki wash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Całość brudzeni to w 95% farba i aerograf, wszystkie zacieki rdzy, plamy po olejach i wodzie, czy czarne naloty z brudu i spalin to aerograf. Linie podziału podkreśliłem farbą olejną i roztarłem spirytusem, podobnie delikatne smugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Pojedyncze elementy połączyłem już z kadłubem, teraz najgorsza cześć czyli składanie łopat wirnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Galeria ukończonej maszyny - http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=44925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi