bazylms Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 Na pierwszym zdjęciu elegancko się wpasował. Cytuj
krj1921 Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 Zdjęcia w plenerze bajka , sam model z podstawką bez pleneru też jest śliczny. Będę wertował Twój warsztat jak zabiorę się za swojego L/70, ale to dalsza przyszłość Cytuj
andrzejon26 Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Napisano 25 Stycznia 2015 Spróbuj jeszcze przybrudzić koła jezdne po wewnętrznej stronie. Teraz wyglądają jak nówki. W końcu się zmobilizowałem i przybrudziłem koła od wewnątrz ostketteny były na ciężkie warunki terenowe? Świeża zielona trawa i świeży śnieg a do tego zużyty kamuflaż zimowy. Nie bardzo? Stug, który jedzie po starych śladach albo robi takie ładne wcięcia w trawie do błotka. Wygląda to nienaturalnie moim zdaniem. Tutaj jest zielona trawka wyrastająca z pod śniegu, a błoto jest takie że sam idąc zapadam się ok 2 cm więc na pewno przejeżdżający czołg zrobił by takie ślady. Gąsienice są zimowe a jest zima. Koleje zdjęcia będą już w galerii wieczorkiem założę i podeślę link, mam nadzieję, że nie będzie tam drugiego warsztatu z poprawkami. [edit]Galeria znajduje się tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=47449[/edit] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi