KAMIL90 Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Miałem go nie pokazywać ale myślę sobie co mi szkodzi krytyki nigdy za wiele . Do modelu dołożyłem gąsienice Fruilmodel oraz lufę Rb . Sam model składał się bez większych problemów , malowany i brudzony chemią Ak i Mig . Jak zawsze przesadziłem z brudzeniem ale co zrobię lubię modele o takim wyglądzie Pora na zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Fajny olbrzym, podoba mi się, szczególnie brudzenie układu jezdnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Podoba mi się wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Brudzenie wyszło w sam raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Witam , cieszy mnie to że wam się podoba mój model ale jeszcze sporo mi brakuje . Ciekawy pojazd, raczej z gatunku brzydali sam model mi się podoba. Jakiej farby używałeś do przetarć na gąskach? Fajny efekt wyszedł i od dłuższego czasu szukam takiego metalizera. Do przetarć nie używałem żadnej farby , gąsienice przetarłem papierem ściernym z racji tego że są metalowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Świetny model. Brudzenie bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 świetne błotko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi