rucek Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam chciałbym wam przedstawić mój pierwszy model przy użyciu aerografu i zastosowaniu technik modelarskich, jako że pierwszy wiadomo są niedociągniecia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Serio to Twój pierwszy model malowany aerografem? Pierwszy brudzony? Jakoś nie dowierzam. Bo wygląda kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Naprawdę ogólnie 2 model w kolejności jaki robiłem pierwszy była malowany pędzlem ale już służy jako zabawka dla mojej córki Cieszę się słysząc twoją wypowiedź. Długo się wstrzymywałem z wrzuceniem jego zdjęć ale dzisiaj postanowiłem to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Naprawdę, jestem pod wrażeniem. Cieniowanie, czystość malowania, efekty zabrudzeń. Masz prawdopodobnie duży talent, moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Ładny jest. Ale następnym razem jak dajesz pilota to go pomaluj, albo nie dawaj wcale. ( teraz szpeci trochę model) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Rewelacyjny - bardzo mi się podoba. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Fajna Kobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Jak na początki modelarstwa...tak to teraz wygląda...to co będzie póżniej ...z tego co mi się w oczy rzuca,to błyszczące oponki,a reszta całkiem przyzwoita,więc oby tak dalej...albo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi