Andrzej_LK Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 a ja czekam na ciąg dalszy jednego z najlepszych projektów :-) Cytuj
M.A.V. Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Nie ma na co czekać, bo dźwig już dawno gotowy... Przemek - MaXus - nie trzymaj ludzi w niepewności tylko wrzucaj fotki Nie każdy był w Bytomiu i widział to cudo na własne oczy Cytuj
Przemek - MaXus Napisano 18 Marca 2015 Autor Napisano 18 Marca 2015 @M.A.V. Dziękuję . Zdjęcia wkrótce. Raz, że nie mam czasu w tym tygodniu, dwa, jak się uda, to może dojdzie jeszcze mały detal. Cytuj
mysiek13 Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Właśnie, dawaj fotki bo widziałem na żywo w Bytomiu i powalił mnie na łopatki ... piękna robota Cytuj
M.A.V. Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Przemek - MaXus - mam nadzieję że się nie obrazisz ani nie będziesz miał żalu: wrzucam małą zajawkę twojego cuda (niestety robioną kiepskm sprzętem) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi