Przemek - MaXus Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2014 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 a ja czekam na ciąg dalszy jednego z najlepszych projektów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Piękna rzecz , ja też czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Nie ma na co czekać, bo dźwig już dawno gotowy... Przemek - MaXus - nie trzymaj ludzi w niepewności tylko wrzucaj fotki Nie każdy był w Bytomiu i widział to cudo na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 18 Marca 2015 Autor Share Napisano 18 Marca 2015 @M.A.V. Dziękuję . Zdjęcia wkrótce. Raz, że nie mam czasu w tym tygodniu, dwa, jak się uda, to może dojdzie jeszcze mały detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Marca 2015 Share Napisano 19 Marca 2015 Właśnie, dawaj fotki bo widziałem na żywo w Bytomiu i powalił mnie na łopatki ... piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Marca 2015 Share Napisano 19 Marca 2015 Przemek - MaXus - mam nadzieję że się nie obrazisz ani nie będziesz miał żalu: wrzucam małą zajawkę twojego cuda (niestety robioną kiepskm sprzętem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi