fear_25 Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Coś dla miłośników WORLD OF TANKS http://www.italeri.com/news_scheda.asp?idNews=465 Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Ciekawie się zapowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fear_25 Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 już nie mogę się doczekać Jeszcze jak by było w 1:72 to już w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 już nie mogę się doczekać Słabych modeli Italeri, czy kodów do Wot-a ? Pzdr Ps. Jest odpowiedni dział do tego typu nowinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Podobną akcję swego czasu przeprowadził Revell. W sumie zestawy można było upolować w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zs Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Już są http://worldoftanks.eu/pl/news/pc-browser/46/italeri-range-launch/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Podobną akcję swego czasu przeprowadził Revell. W sumie zestawy można było upolować w dobrej cenie. Było tyle że te dodatki to słabe były tu masz całkiem przyzwoitą ofertę. Teraz trudno powiedzieć kto próbuje się ratować WG,czy Italeri.Stawiam na WG ,bo kasy im jest ciągle mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 30 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Cześć Raczej Italeri ratuje swoje stare trupy Najsłabszy ferdek, geniusze z italki zrobili model na podstawie egzemplarza z muzeum w stanach i powielili wszystkie braki ... także modelik słaby... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Podobną akcję swego czasu przeprowadził Revell. W sumie zestawy można było upolować w dobrej cenie. Było tyle że te dodatki to słabe były tu masz całkiem przyzwoitą ofertę. Teraz trudno powiedzieć kto próbuje się ratować WG,czy Italeri.Stawiam na WG ,bo kasy im jest ciągle mało. Niestety nie grywam w tą grę dlatego też nikłe pojęcie o wartościach. Cena nowych zestawów Italeri dosyć wysoka jak na takie modele, może dodatki do gry rekompensują tą różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Na fejsie chodzą słuchy że modele bez kodów po 30PLN.No ja na szczęście się uwolniłem od tego złodzieja pieniędzy.W sumie jakby ktoś kupił dla kodów to M4 i M24 mogę odkupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi