MrBat Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Witam, zestawik Italeri, w skali 1/72. Budowany czysto relaksacyjnie z chęcią przetestowania tego i owego. Jak zwykle skopany przeze mnie w czasie wykańczania. Ale już się do tego przyzwyczaiłem PS. Pigmenty to ZŁO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub W. Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 (edited) Sam miód, ale znając twój talent Jarek, mogłeś go wykonać jeszcze lepiej Edited October 21, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Jak dla mnie tylko za dużo rdzy Poza tym model naprawdę jest bardzo dobry. I ja widząc przed sobą kilka części powycinanych z ramki wiem ile w niego włożyłeś (na pewno nie tyle co w Ba 64 ) P.S dodaj zdjęcie tego Rada obok Ba 64 jak jest to możliwe Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Szczery podziw dla Ciebie i dla wszystkich , który tworzą w tej skali. Przecież ten " esdek", którego zrobiłeś pewnie ma długość zapałki. Mi by chyba oczy wypadły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBat Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 Witam, Jak dla mnie tylko za dużo rdzy Laughing Dla mnie też Bo chciałem zrobić tylko delikatne zacieki przy obciach, ale jakoś tak się dorwałem do pigmentów, że nie mogłem przestać... P.S dodaj zdjęcie tego Rada obok Ba 64 jak jest to możliwe Cool Bitte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Urocza polowa suszarka do ubrań . Styrany nieźle - czekam na coś w skali 35!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 słodkie maluszki Na ręce jeszcze miejsce na coś "amerykanckiego" polecam M8 z italeri - przyjemny model Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkamo Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Jak zwykle skopany przeze mnie prosze dalej tak kopac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunspot Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Bardzo dobra robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Model bardzo przyjemny Ja bym dodał trochę błota :-))) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloszKr Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Może nie znam się jakoś zbytnio na militarce. Ale mimo że tak dla rekreacji go budowałeś to wyszedł Ci bardzo dobrze. Uważam że brudzing też niczego sobie.. jedynie jakoś bieżnik opon (element który ma styk z droga) za czysty. Ale to może wina zdjęć blask flesza albo moje oko szwankuje:mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBat Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 jedynie jakoś bieżnik opon (element który ma styk z droga) za czysty. Ale to może wina zdjęć blask flesza albo moje oko szwankuje:mrgreen: Niczego wina, oko masz w porządku - po prostu masz rację Brudzing to moja pięta Achillesowa. Na ręce jeszcze miejsce na coś "amerykanckiego" polecam M8 z italeri A no widziałem ten modelik - mam na niego chrapkę - ale przez dłuższy czas i tak się za niego nie wezmę. Dziękuję za wszystkie komentarze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Chętnie bym go zobaczył w mojej ulubionej skali 1:35. A tak ogólnie model bardzo ładny. Gratuluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemos19 Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Podoba mi sie, ale na tych fotkach wyglada jakby byl troche za ciemny ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBat Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Chętnie bym go zobaczył w mojej ulubionej skali 1:35. Italerka wypuściła ten model w 1:35 z pełnym żywicznym wnętrzem. Model pewnie suuuper, ale ta cena... ale na tych fotkach wyglada jakby byl troche za ciemny ;) W rzeczywistości też jest taki ciemny - efekt zbyt pobieżnego wyboru odpowiednich farb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts