MrBat Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Witam, zestawik Italeri, w skali 1/72. Budowany czysto relaksacyjnie z chęcią przetestowania tego i owego. Jak zwykle skopany przeze mnie w czasie wykańczania. Ale już się do tego przyzwyczaiłem PS. Pigmenty to ZŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 (edytowane) Sam miód, ale znając twój talent Jarek, mogłeś go wykonać jeszcze lepiej Edytowane 21 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Jak dla mnie tylko za dużo rdzy Poza tym model naprawdę jest bardzo dobry. I ja widząc przed sobą kilka części powycinanych z ramki wiem ile w niego włożyłeś (na pewno nie tyle co w Ba 64 ) P.S dodaj zdjęcie tego Rada obok Ba 64 jak jest to możliwe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Szczery podziw dla Ciebie i dla wszystkich , który tworzą w tej skali. Przecież ten " esdek", którego zrobiłeś pewnie ma długość zapałki. Mi by chyba oczy wypadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 21 Października 2007 Autor Share Napisano 21 Października 2007 Witam, Jak dla mnie tylko za dużo rdzy Laughing Dla mnie też Bo chciałem zrobić tylko delikatne zacieki przy obciach, ale jakoś tak się dorwałem do pigmentów, że nie mogłem przestać... P.S dodaj zdjęcie tego Rada obok Ba 64 jak jest to możliwe Cool Bitte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Urocza polowa suszarka do ubrań . Styrany nieźle - czekam na coś w skali 35!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 słodkie maluszki Na ręce jeszcze miejsce na coś "amerykanckiego" polecam M8 z italeri - przyjemny model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Jak zwykle skopany przeze mnie prosze dalej tak kopac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Bardzo dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Model bardzo przyjemny Ja bym dodał trochę błota :-))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Może nie znam się jakoś zbytnio na militarce. Ale mimo że tak dla rekreacji go budowałeś to wyszedł Ci bardzo dobrze. Uważam że brudzing też niczego sobie.. jedynie jakoś bieżnik opon (element który ma styk z droga) za czysty. Ale to może wina zdjęć blask flesza albo moje oko szwankuje:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 23 Października 2007 Autor Share Napisano 23 Października 2007 jedynie jakoś bieżnik opon (element który ma styk z droga) za czysty. Ale to może wina zdjęć blask flesza albo moje oko szwankuje:mrgreen: Niczego wina, oko masz w porządku - po prostu masz rację Brudzing to moja pięta Achillesowa. Na ręce jeszcze miejsce na coś "amerykanckiego" polecam M8 z italeri A no widziałem ten modelik - mam na niego chrapkę - ale przez dłuższy czas i tak się za niego nie wezmę. Dziękuję za wszystkie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Chętnie bym go zobaczył w mojej ulubionej skali 1:35. A tak ogólnie model bardzo ładny. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Podoba mi sie, ale na tych fotkach wyglada jakby byl troche za ciemny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 27 Października 2007 Autor Share Napisano 27 Października 2007 Chętnie bym go zobaczył w mojej ulubionej skali 1:35. Italerka wypuściła ten model w 1:35 z pełnym żywicznym wnętrzem. Model pewnie suuuper, ale ta cena... ale na tych fotkach wyglada jakby byl troche za ciemny ;) W rzeczywistości też jest taki ciemny - efekt zbyt pobieżnego wyboru odpowiednich farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi