waldeczek Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Kolejny model kiedyś zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 No niezły jest - kawał dobrej roboty kolego. Na ostatnich 5 fotach wymiata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Fajnyyy!! Malowanie jest na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Super Tygrysek Gratuluję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Cześć Bardzo fajny pomysł z podstawką. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Fajnie zmęczony. Figurki jak z reguły u mnie - świecą się delikatnie. Sama podstawka jednak osobiście nie komponuje mi się z modelem. Może jak masz jeszcze jeden taki krążek spróbowałbyś zrobić imitację piasku na pustyni na jego powierzchni? Ciekawe jaki by był efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Czy to jest jeden i ten sam model? Bo pierwsze 5 fotek to zupełnie coś innego niż reszta. Na 7-ej fotce widać jak kalka się świeci. Dioramka by mu się przydała jak nic!!!!!! Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Tygrys za fajny na taką podstawkę i te figurki. Koniecznie do poprawki bo czołg super. Widać ,że czołgi bardziej Cię interesują niż same dioramy. U mnie jest na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi