makinen Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Przednie kierunkowskazy do korekty http://www.toadmanstankpictures.com/m1097_28.jpg Tylne też http://www.toadmanstankpictures.com/m1097_41.jpg Za dużo pomalowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2014 Dziś trochę washa bo tylko na tyle starczyło czasu, ale chyba już finiszujmy zostały tylko jeszcze jakieś delikatne dodatki i bambetke na pakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Znawcy powiedzą co i jak jeśli będzie potrzeba. Ja powiem tylko tyle. Bardzo fajna praca! Zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 W niektórych miejscach ten wash jest słabo wytary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2014 Przymierzam się do położenia kurzu, czy jest szansa by ktoś przybliżył mi metodę brudzenia suchymi pastelami "na mokro" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2015 Witam !! Wybaczcie za długą nie obecność, ale tak się zdarza... Czas najwyższy by dokończyć to co się zaczęło nie mam jeszcze na tyle czasu by wrzucić to bezpośredni fotki może dopiero jak zrobię u znajomego profesjonalne zdjęcia to się pobawię teraz tylko wrzucę aktualności na fejcie zapraszam do albumu . Mam nadzieje że teraz już będzie więcej czasu i nadrobię zaległości ;) PS znalazłem chwilkę czasu i oto sa fotki mam nadzieje że teraz tego czasu będzie coraz więcej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi