Hanu96 Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Witam, chciałbym pokazać kolejny wykonany przeze mnie samolot z okresu I wojny światowej. Latadło skończyłem jakiś czas przed wakacjami ale dopiero teraz miałem możliwość wykonania porządnych zdjęć. Jest to zwykły profipack od Eduarda plus inwencja własna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Sklejka wyszła dość przeciętnie: W oryginale kładziona była słojami wzdłuż kadłuba. Nie było tak na krzyż jak na Twoim modelu. No i słoje, to nie smugi. Warto też unikać czarnych pneumatyków w modelach z Wielkiej Wojny. Ówczesne gumy były szare, różowawe. Żeby nie było, że tylko się czepiam niedoskonałości: Malowanie skrzydeł, szczególnie góry jest świetne. Powtarzaj to w następnych modelach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muneeb Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 nice post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Podoba mi się. Czysta robota. Fajnie, że ostatnio więcej klasyków na forum Ta sklejka na kadłubie może faktycznie trochę przerysowana, lepszy efekt można było osiągnąć mniejszym nakładem pracy. Czy w silniku po prawej nie brakuje kolektora spalin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Bardzo fajny!! Super praca - Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazazu Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Przepiękny! Warto pomyśleć nad lepszą prezentacją modelu na zdjęciach w przyszłości - głębia ostrości! Ten parametr rośnie wraz z numerem przesłony! Do przemyślenia! W razie czego służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi