Marcin1970 Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Rewelacyjny. Gratulacje za pierwszą stronę, należało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Brudzing idący w wygląd oryginału...coś pięknego! model klasa! Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Gratulowałem w Łasku ale pozwolę sobie jeszcze raz GRATULACJE!!! Piękny śmiglak. Cieszę się że zawitał na naszym festiwalu. Jak zobaczyłem podstawkę to się lekko przeraziłem, kawał lotniska. Flachenty - ty nie nowy regał tylko pokój sobie dostosuj do tego cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Września 2014 Autor Share Napisano 29 Września 2014 Dzięki Dareczku Szykuje się już agresywniejszy braciszek a co do pokoju to myślę nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Piękny model, gratulacje tak udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Śledziłem warsztat, podziwiałam w galerii, ale...dziś widziałem na żywo Kawał bydlaka pięknie zrobiony, a płyta lotniska jak duża płyta chodnikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r.kalkowski Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 nie napiszę nic nowego.... Piękny model, masa detali, fajnie upaprany, kurczaki wszystko jest fajne w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi