Gerd Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 W 70 rocznicę operacji "Market-Garden". W Arnhem 'pożar' - 2 batalion Frosta w opałach. Most w Nijmegen wciąż w rękach wroga. Most w Son wyleciał w powietrze - XXX Korpus stoi. Główne siły 1SBS ciągle czekają... co myśli gen. Sosabowski? "....a nie mówiłem?" Figurka wykonana z zestawu sciborminiatueres - bardzo realistyczna i niedroga. W sumie roboty było nie wiele. Rzeźbiarz zrobił swoje -osobiście podziwiam tego utalentowanego Człowieka - ja tylko pomalowałem dodając od siebie Generałowi broń osobistą. Spadochron, kitbag i zasobnik towarowy to elementy zestawu Black Dog T35107 dla odmiany drogi, ale warto jak ktoś w temacie siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 No i elegancko wszystko wyszło.Podobuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Nietypowa skala jak na ciebie, ale figurka ładnie zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Ładnie wykonana figurka, ładna podstawka, ładne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi