Daz Napisano 24 Października 2014 Autor Share Napisano 24 Października 2014 a co tu taka cisza zapanowała? jakoś ostatnio czasu nie miałem, ale pomału do przodu, już prawie gotowe, ale zostało mi sporo detali typu pokrywy, uzbrojenie, schodki, antenki , lekkie brudzenie itp a z tym schodzi się dłużej niż z samym modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 Mam pytanie natury technicznej, chodzi mi konkretnie o pokrywy zamykające lufy przedniego działka. Czy jak chce zrobić wersję z otwartymi lukami tego karabinu to czy te pokrywy są całkowicie demontowane, czy otwierane (w górę lub w dół) ? Bo szukałem zdjęć i albo natrafiam na wersje pokazowe gdzie jest wstawiona szyba, lub znalazłem zdjęcie z lotniskowca gdzie są pokrywy zdemontowane, czy tak ma być?? http://www.anft.net/f-14/f14-detail-panels.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 26 Października 2014 Autor Share Napisano 26 Października 2014 Udało się dobrnąć do końca Galerie zdjęć wrzucę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Zapowiada się bardzo obiecująco, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Gratuluję i trochę zazdroszczę Ci kolejnego ukończonego Tomcata Na powyższym zdjęciu dwie rzeczy jakie mi się rzuciły od razu w oczy to: - amortyzator przedniej goleni - powinien błyszczeć jakimś sreberkiem a tu wygląda jak niepomalowany, może to tylko tak wyszło na tym zdjęciu... wolę się upewnić. - wylot działka - wygląda bardzo "kwadratowo", nie powinno Ci sprawić większego kłopotu podszlifowanie, pocienienie, jego wewnętrznej krawędzi. Czekam na pełną galerię aby nacieszyć się kolejnym niezłym Kocurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Tłok w goleni jest chyba pomalowany na srebrno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 26 Października 2014 Autor Share Napisano 26 Października 2014 Jest pomalowane na srebrno, ale może słabo widoczne na zdjęciach Galeria gotowa - zapraszam http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=45957 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi