zenek65 Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Drugi z modeli też został zbudowany w oparciu o zestaw Humy w skali 1:72 Cytuj
Sławekb Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Trochę nietypowe obydwa modele.....ale bardzo mi przypadł do gustu ten .......fajny,czysto wykonany,naprawde mi się podoba,zwłaszcza te kratownice dodają mu klimatu Cytuj
radoslaw6363 Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Nie często spotykany ptaszek , tym bardziej przyjemnie się ogląda że jak na mój gust BAARDZO FAJNIE ZROBIONY ! PODOBA SIĘ ! Mógłbyś napisać jak się nad modelem pracowało ? Czy stwarzał jakieś problemy ? Cytuj
stakor1 Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 No super!!!! Nareszcie jakiś wiatrak z II wojny Bardzo ładnie wykonany. Cytuj
zenek65 Napisano 3 Października 2014 Autor Napisano 3 Października 2014 Nie często spotykany ptaszek , tym bardziej przyjemnie się ogląda że jak na mój gust BAARDZO FAJNIE ZROBIONY ! PODOBA SIĘ ! Mógłbyś napisać jak się nad modelem pracowało ? Czy stwarzał jakieś problemy ? Modele Humy są dość dobrze spasowane, ale niestety trochę ubogie w detale. W tym przypadku kadłub był wykonany jako jedna całość. Musiałem go podzielić na dwie części i połączyć ponownie za pomocą pręcików imitujących fragmenty kratownicy - widać to na dwóch ostatnich zdjęciach. Wykonałem też od podstaw prawie całe wnętrze (ładownia + kokpit). Cytuj
Sławekb Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 To tymbardziej za wkład pracy Cytuj
mig Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Bardzo ładnie wykonany wiatrak. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Lancaster Mk.I - Revell + lufy km - Aires + kalka - Techmod 1/72 Cytuj
spiton Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Znakomite te Twoje model z Humy !! Cytuj
stakor1 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 A masz może zdjęcia wnętrza modelu jak robiłeś? Jakies detale? Cytuj
zenek65 Napisano 25 Października 2014 Autor Napisano 25 Października 2014 Musze poszukać - może wieczorem coś wstawie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi