zenek65 Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Drugi z modeli też został zbudowany w oparciu o zestaw Humy w skali 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Trochę nietypowe obydwa modele.....ale bardzo mi przypadł do gustu ten .......fajny,czysto wykonany,naprawde mi się podoba,zwłaszcza te kratownice dodają mu klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Nie często spotykany ptaszek , tym bardziej przyjemnie się ogląda że jak na mój gust BAARDZO FAJNIE ZROBIONY ! PODOBA SIĘ ! Mógłbyś napisać jak się nad modelem pracowało ? Czy stwarzał jakieś problemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 No super!!!! Nareszcie jakiś wiatrak z II wojny Bardzo ładnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 3 Października 2014 Autor Share Napisano 3 Października 2014 Nie często spotykany ptaszek , tym bardziej przyjemnie się ogląda że jak na mój gust BAARDZO FAJNIE ZROBIONY ! PODOBA SIĘ ! Mógłbyś napisać jak się nad modelem pracowało ? Czy stwarzał jakieś problemy ? Modele Humy są dość dobrze spasowane, ale niestety trochę ubogie w detale. W tym przypadku kadłub był wykonany jako jedna całość. Musiałem go podzielić na dwie części i połączyć ponownie za pomocą pręcików imitujących fragmenty kratownicy - widać to na dwóch ostatnich zdjęciach. Wykonałem też od podstaw prawie całe wnętrze (ładownia + kokpit). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 To tymbardziej za wkład pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 3 Października 2014 Autor Share Napisano 3 Października 2014 dzk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Bardzo ładnie wykonany wiatrak. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Lancaster Mk.I - Revell + lufy km - Aires + kalka - Techmod 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 Znakomite te Twoje model z Humy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uri9 Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 super model pokłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 A masz może zdjęcia wnętrza modelu jak robiłeś? Jakies detale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 25 Października 2014 Autor Share Napisano 25 Października 2014 Musze poszukać - może wieczorem coś wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi