Marin Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Hmmm, tak się zastanawiam czy ten kłopot wart był tego wszystkiego.Ja takie szpary trudnodostępne zalewam wieloma warstwami rzadkiego, penetrującego kleju CA i w efekcie praktycznie nie widać żadnych śladów łączenia. Grawitacja robi swoje. Solo, no wiesz co,daj spokój. Jak mu się chce to niech robi. Jak się uda zrobić taki majstersztyk to jest potem mega spełnienie i co najmniej +10 do respektu . Sleepwalker tak trzymaj . Nie poddawaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Naturalnie, co kto lubi, ja lubię zawsze proste rozwiązania, tam gdzie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 A w Singapurze tak ciepło że się robić nie chcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi