Jump to content

A-7E czyli SLUF nad pustynią (Hasegawa 1/48)

Dorotka
 Share

Recommended Posts

No wreszcie

Rozsiadam się w pierwszym rzędzie... Będę rzucał pomidorami i skórkami od bananów... W przypadku braku jakiegokolwiek napisu eksploatacyjnego poddam Cię towarzyskiemu ostracyzmowi! Jak owiewka będzie za gruba uznam Cię za modelarskiego ignoranta! Jak zobaczę krzywą linię będę żądał poprawek!

Po przemyśleniu sprawy opuszczam twój warsztat zanim sam mnie z niego wyrzucisz

Powodzenia

Jeśli już mowa o tak bliskim sercu temacie zboczeń, to chyba to co poniżej może się kwalifikować. Dorotka - zwróć uwagę, że oznaczenia są podzielone ze względu na BuNo.

WP_20141003_15_43_03_Pro_zpsfbb177eb.jpg

WP_20141003_15_43_50_Pro_zpsc34b50bb.jpg

Mucha nie siada

Mucha nie siada na jakości greckiego icarusa?Pytam bo chcę zakupić kaleczki na olympusa tej firmy.

I to grubo

Może nie zna "procedury": trzeba przed zakupem zapytać co kupić*, później napisać że się zamówiło*, później pokazać że się kupiło*... Jeden zakup a ile punktów do respectu...

Ucz się

* Dowolna ilość rozwinięć.

I to grubo

Może nie zna "procedury": trzeba przed zakupem zapytać co kupić*, później napisać że się zamówiło*, później pokazać że się kupiło*... Jeden zakup a ile punktów do respectu...

Ucz się

* Dowolna ilość rozwinięć.

I w trakcie wyrażać zaniepokojenie czemu jeszcze nie widać listonosza

Minus jeden do morale.

Opiekając się w ogniu tej jakże słusznej i konstruktywnej krytyki zastanawiam się jak zniwelować tę falę ujemnych punktów. Zapewne zacznę od założenia konta na fejsie i na twicie, co da mi jednocześnie wgląd w świat wielkiej polityki. A potem zakupy. Tak... dużo zakupów.

Uciekanie w tego typu aktywności ni poprawi pamięci,raczej wprowadzi więcej pomieszania.

Proponuje raczej jakiś sport np szachy

• 2 weeks later...

Hurrah! Semper Fi!

Poprawnie powinno być Ooorah jeżeli dodajemy korpusowe Semper Fi ;)

Hmmm, tak się zastanawiam czy ten kłopot wart był tego wszystkiego.

Ja takie szpary trudnodostępne zalewam wieloma warstwami rzadkiego, penetrującego kleju CA i w efekcie praktycznie nie widać żadnych śladów łączenia. Grawitacja robi swoje.