kabatmix Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Dwa ostanie moje ulepki i pierwsze brudzenia (trochę przesadzone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Nawet Ci to wyszło, chociaż nie wiem czy nie błędem było pomalowanie lufy 20mm działka w kolorze kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Bardzo ładny maluszek gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Całkiem, całkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 zupełnie niezłe. możesz napisać jakimi farbkami malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 Farbki to Pactra : A25 Armor Sand A22 Earth Red A33 Medium Green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Nawet Ci to wyszło, chociaż nie wiem czy nie błędem było pomalowanie lufy 20mm działka w kolorze kamuflażu. A no tak, kamuflaż był malowany przed uzbrojeniem, broń była w kolorze broni. Fajne pierdziawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Całkiem ładne, odbieram je pozytywnie. Akurat jestem na etapie klejenia mojego w wersji z działkiem 20 mm. Co do koloru lufy Koledzy się wypowiedzieli. W moim wątku warsztatowym pojawiła się sugestia że Earth Red to ciut za jasny brąz, przemalowałem na A103 RotBraun. W moim wydechy są czarne, podparłem się zdjęciem odrestaurowanego egzemplarza w Militariach XX Wieku. Warto by poprawić drobne niedoróbki producenta - rozwiercić wydechy (z lewej rozwierciłeś, z prawej nie), przesunąć lufę działka 20 mm (nie była centralnie!), usunąć podstawę do strzelań plot w wersji z działkiem. Co do brudku - może ciut szarego kurzu warto by dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Niezłe tksy- zapisałem sobie farbki - przydadza sie za 2 lata jak germańców skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi