Mitrandir Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca 5 godzin temu, Wojtek59 napisał: Phi. Mam. 3 kpl. po 2 szt.: - Billmodel - Rotor Decals - IPMS Świdnica Nie drażnij chłopaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca No co Ty. Trochę mogę odstąpić, np. po 1 sz. z każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca 44 minuty temu, Wojtek59 napisał: No co Ty. Trochę mogę odstąpić, np. po 1 sz. z każdego. No gdybym nie zrobił :D... Targał bym jak Reksiu szynkę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DorCe Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca W dniu 28.03.2025 o 11:37, Wojtek59 napisał: No co Ty. Trochę mogę odstąpić, np. po 1 sz. z każdego. To na jeden egzemplarz byłabym chętna do przytulenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Kwietnia Autor Share Napisano 1 Kwietnia Kiedyś trzeba by się było spotkać i zrobić zdjęcie tym wszystkim lpr-om Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 14 godzin temu, DorCe napisał: To na jeden egzemplarz byłabym chętna do przytulenia. No to który ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Kwietnia Autor Share Napisano 1 Kwietnia 19 minut temu, Wojtek59 napisał: No to który ? Proponuję świdnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Korekta/ errata: - Bilmodel - 1 szt. - nie na sprzedaż. Zostaje : - IPMS Świdnica - Rotor Models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi