Lipstein Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2015 Kalki położone: Gotowa imitacja zwiniętego dachu wraz ze stelażem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2015 Dziękuję! Model już mnie trochę zmęczył i mam zamiar już z nim fini'wash'ować, bo co krok to jakaś niespodzianka, ostatnio coś lakiery nie chcą na nim wyschnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Model już mnie trochę zmęczył To zakończ na tym etapie. Już wygląda lepiej, niż przed startem rewitalizacji Jest bardzo dobrze, będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2015 Dzisiaj ostatni połysk pod wash, malowanie światełek odblaskowych i wklejenie szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Dawaj dawaj nie podawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 Użyłeś tych farbek do witraży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2015 Tak, jakiejś polskiej produkcji na bazie alkoholu. Efekt moim zdaniem super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Lutego 2015 Autor Share Napisano 6 Lutego 2015 Stan na dzień dzisiejszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 bardzo ciekawie się to prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Lutego 2015 Autor Share Napisano 11 Lutego 2015 Po lakierze matowym: Próbowałem też zrobić w tylnej części kasty filtr z Humbrola 94, ale chyba niewiele widać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Marca 2015 Autor Share Napisano 12 Marca 2015 I na tym chyba poprzestanę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi