Przemo1CK Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Witam Oto mój najnowszy model. Co nowego - pojazd powojenny chyba pierwszy, a jak nie pierwszy to jeden z niewielu. Malowanie słowackie, fotka oryginału poniżej: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Niezły złomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Fajny modelik tylko szkoda że fotki takie mikro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Ładnie się prezentuje, szczególnie podoba mi się dach i jego podział na "panele" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Swietnie zrobiony i pomalowany wrak. Jak na taka demolkę nie pasują mi tylko napompowane kola, ale to szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Gratuluję udanej pracy. Świetne malowanie, super efekt. Warsztat mistrza, wyczucie w doborze efektów. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Cokół wioską trąci. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi