skala72 Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 A co w kolejnym numerze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 dobrze, że figurki mnie nie interesują bo bym chyba seppuku popełnił....kupa straszna (niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Wyglądają jak takie zabawkowe żołnierzyki z kiosku za 8zł paczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Wyglądają jak takie zabawkowe żołnierzyki z kiosku za 8zł paczka. moim zdaniem te kioskowce o których wspominasz wyglądają lepiej :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Listopada 2014 Share Napisano 12 Listopada 2014 Zaciekawiło mnie to drzewko... a raczej zamysł projektanta ramki. Nie można było w tym miejscu dać czegoś innego? Figurki smętne niestety. Szkoda, że po przyzwoitych modelach FTF nadeszło rozczarowanie temi ulepkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Listopada 2014 Autor Share Napisano 13 Listopada 2014 Drzewko jest DeBest, ale to jest Pikuś, w następnych zestawach nie będzie już "qltowej" wykałaczki oraz kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 Witam Hm , ja myślę żę te figurasy są co najmniej przyzwoite,podobają mi się,tylko żeby jeszcze podstawki do nich dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 WitamHm , ja myślę żę te figurasy są co najmniej przyzwoite,podobają mi się,tylko żeby jeszcze podstawki do nich dali Dajżeż spokój, są gry planszowe z figurkami lepszej jakości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 WitamHm , ja myślę żę te figurasy są co najmniej przyzwoite,podobają mi się,tylko żeby jeszcze podstawki do nich dali Dajżeż spokój, są gry planszowe z figurkami lepszej jakości.. na przykład chińczyk, szachy bądź warcaby :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 Nawet te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi