Drozdek Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2015 Samochodu to pierwszy model. Wiem że wiele brakuje pracy przy nim ale mnie wystarcza taki efekt jaki jest w chwili obecnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Ja bym dał 12 albo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Ja bym dał 12 albo 5 Który by to nie był, efekt jest piorunujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Ja bym zmył model do gołego plastiku i dalej walczył z malowaniem, szczególnie tych ozdobnych chromowanych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Ja bym zmył model do gołego plastiku i dalej walczył z malowaniem, szczególnie tych ozdobnych chromowanych elementów. Przesadzasz i to zdecydowanie! Ładny napis zmieni wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 25 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2015 Wydawało mi się że umieściłem w galerii bądź tutaj zdjęcie już z napisem ale chyba jednak się mylę. Co do wzoru napisu to ostatecznie padło na numer 12. Miło czytać pozytywne komentarze oraz że wątek troszkę się ożywił. Lipstein ma rację, z lakieru nie bardzo jestem zadowolony ale już nie dam rady go pomalować: brak możliwości i sprzętu oraz małe doświadczenie jeszcze w malowaniu i polerowaniu). Podobnie ze wstawkami chromowanymi, ni chu-chu nie mogłem dobrać najlepszego odpowiednika chromu i marnie to wyszło. Jedno "skrzydło" z tyłu odłamało mi się gdzieś i zgubiło :( Lusterko na szczęście się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Co do wzoru napisu to ostatecznie padło na numer 12. Z "12" to już będzie całkowity odlot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Wydaje mi się, że powinieneś trochę przystopować z tymi uszczypliwymi komentarzami, bo widzę je nie pierwszy raz. W tym wątku nikt nie zareagował, więc próbujesz dalej. Nie każdy potrafi od początku lecieć na wysokim poziomie i należy pamiętać, że ma to dawać satysfakcję i sprawiać przyjemność osobie, która dany model wykonała, pod warunkiem, że będzie uczyć się na błędach i weźmie sobie do serca uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TreworBG Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 popieram, Dorotka zajmij się swoimi modelami bo nieźle Ci idą ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Wydaje mi się, że powinieneś trochę przystopować z tymi uszczypliwymi komentarzami, bo widzę je nie pierwszy raz. W tym wątku nikt nie zareagował, więc próbujesz dalej. Nie każdy potrafi od początku lecieć na wysokim poziomie i należy pamiętać, że ma to dawać satysfakcję i sprawiać przyjemność osobie, która dany model wykonała, pod warunkiem, że będzie uczyć się na błędach i weźmie sobie do serca uwagi. Jakimi uszczypliwymi uwagami? Mnie się ten model naprawdę podoba! Oświetlony, przy wyłączonym świetle robi spore wrażenie... Jesteście Panowie nieco chyba przewrażliwieni?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi