DARTH Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Nowy ulepek to produkt całkowicie polski( model, blachy i kalki). Nie będę się rozpisywał, powiem tylko że bardzo przyjemnie się go lepiło. Malunki to Vallejo oraz Abteilung. pigmenty MIG, i trochę chemii AK. Przedstawiony model jest w malowaniu 2 Pułku pancernego 1 Dywizji pancernej, w Normandii w sierpniu 1944 a więc w okolicach bitwy pod Falaise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Bardzo ładna praca Daniel. Szkoda że nie dałeś warsztatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Model fajny. Nie wiem czy to zamierzony efekt, ale zdjęcia stylizowane są na nocną scenerię gdzie droga rozświetlana jest przez lampę "uliczną". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszskc21 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Super:) bardzo mi się podoba:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Elegancki! Plus za nietuzinkową plandekę! Nieco rażą nieprzystające do pozostałej części kabiny zabrudzenia szyb... i reflektor pomalowany srebrzanką- można to jeszcze wyrównać... Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonraker Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Super. Gdyby jeszcze koła były choć troszkę zagłębione w ziemi. Bo widać, że drog miękka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 Dziękuję Panowie, cieszę się ze się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 A mi wprost przeciwnie, model bardzo mi się podoba. Jedynie co razi to ten reflektor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts