DARTH Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Nowy ulepek to produkt całkowicie polski( model, blachy i kalki). Nie będę się rozpisywał, powiem tylko że bardzo przyjemnie się go lepiło. Malunki to Vallejo oraz Abteilung. pigmenty MIG, i trochę chemii AK. Przedstawiony model jest w malowaniu 2 Pułku pancernego 1 Dywizji pancernej, w Normandii w sierpniu 1944 a więc w okolicach bitwy pod Falaise. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Bardzo ładna praca Daniel. Szkoda że nie dałeś warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Model fajny. Nie wiem czy to zamierzony efekt, ale zdjęcia stylizowane są na nocną scenerię gdzie droga rozświetlana jest przez lampę "uliczną". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Super:) bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Elegancki! Plus za nietuzinkową plandekę! Nieco rażą nieprzystające do pozostałej części kabiny zabrudzenia szyb... i reflektor pomalowany srebrzanką- można to jeszcze wyrównać... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moonraker Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Super. Gdyby jeszcze koła były choć troszkę zagłębione w ziemi. Bo widać, że drog miękka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2014 Dziękuję Panowie, cieszę się ze się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Grudnia 2014 Share Napisano 1 Grudnia 2014 A mi wprost przeciwnie, model bardzo mi się podoba. Jedynie co razi to ten reflektor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi