Mikolaj75 Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Pewnie, że MiG-i to słuszna koncepcja. Tylko zaplanuj wyważenie, bo z kolei pchanie do wnęki ładnego modelu śrutu to już nie tak słuszna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Pewnie, że MiG-i to słuszna koncepcja.Tylko zaplanuj wyważenie, bo z kolei pchanie do wnęki ładnego modelu śrutu to już nie tak słuszna koncepcja Mikołaj władowałem z przodu wiele obciążenia, ale najwidoczniej nie wystarczyło. Co do śrutu to były zaledwie 3 kuleczki których prawie nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 "Prawie" robi wielką różnicę.. A tak serio - Lim zrobił na mnie dobre wrażenie, bo jest dużym skokiem jakościowym. Nie warto takich modeli na finiszu obarczać wyposażeniem "siłowym" nawet, jeśli teoretycznie "nie widać". Po prostu w kolejnym trzeba te kwestie przewidzieć wcześniej. Jeśli pójdziesz za ciosem, jestem przekonany, że będzie miło oglądać i warsztat i finał. Jakieś bliższe dane co do tej 15-tki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2015 "Prawie" robi wielką różnicę..A tak serio - Lim zrobił na mnie dobre wrażenie, bo jest dużym skokiem jakościowym. Nie warto takich modeli na finiszu obarczać wyposażeniem "siłowym" nawet, jeśli teoretycznie "nie widać". Po prostu w kolejnym trzeba te kwestie przewidzieć wcześniej. Jeśli pójdziesz za ciosem, jestem przekonany, że będzie miło oglądać i warsztat i finał. Jakieś bliższe dane co do tej 15-tki? Próbuję robić jakieś postępy chociaż przychodzi mi to z trudem. Chyba już za stary jestem aby robić postępy. Co do 15-tki to jestem na etapie obróbki ściernej kadłuba. Skrzydła już sklejone i także czekają na obróbkę. Zbiorniki pomalowane i położony wash. Podwozie także gotowe. Będzie to LiM 2 z nr bocznym 103 który stacjonował na Warszawskich Babicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Chyba już za stary jestem aby robić postępy. He he, jeśli 76 w nicku znaczy to co 75 w moim, to pojechałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Chyba już za stary jestem aby robić postępy. He he, jeśli 76 w nicku znaczy to co 75 w moim, to pojechałeś... No co, za rok 40 to młody jestem . Po prostu jeden ma talent tak jak Ty, a drugi nie. Najważniejsze, że sprawia mi to przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Zatem w tym wieku możemy już dbać także o jakość przyjemności - i to w wielu dziedzinach, w modelarstwie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Zatem w tym wieku możemy już dbać także o jakość przyjemności - i to w wielu dziedzinach, w modelarstwie też Zapewne tak jest jak piszesz. Zaglądam do Twojego warsztatu i podziwiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Zatem w tym wieku krótko mówiąc - w XXI wieku Się tak "wtrancam" bo ja też '76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi