JacekPz Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 ,,cząg'' mi się podoba, tylko ten czołgista z tatarem mi się kojarzy Pasy na wieży bym namalował odręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 ,,cząg'' mi się podoba, tylko ten czołgista z tatarem mi się kojarzy Pasy na wieży bym namalował odręcznie. Są malowane areografem , a odręcznie nie dał bym rady . Nie umiem malować figurek jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 ,,cząg'' mi się podoba, tylko ten czołgista z tatarem mi się kojarzy Pasy na wieży bym namalował odręcznie. Nie umiem malować figurek jeszcze . nie ty jedyny chodzi mi o fizjonomię figsa, a nie o talenty malarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 ,,cząg'' mi się podoba, tylko ten czołgista z tatarem mi się kojarzy Pasy na wieży bym namalował odręcznie. Nie umiem malować figurek jeszcze . nie ty jedyny chodzi mi o fizjonomię figsa, a nie o talenty malarskie Że tak wygięty? Jeśli tak to dlatego ,że jest nie wklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 O twarz mi chodzi... Mam Polską piechotę z Ftf-a , to niektórzy z nich są chyba z 3 razy szczuplejsi a żeby spamu nie robić, to jak wydrążyłeś reflektor? Będziesz zalewał clearfixem,silikonem czy może still water? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 O twarz mi chodzi... Mam Polską piechotę z Ftf-a , to niektórzy z nich są chyba z 3 razy szczuplejsi a żeby spamu nie robić, to jak wydrążyłeś reflektor? Będziesz zalewał clearfixem,silikonem czy może still water? Reflektor robiłem metodami chałupniczymi - najprostsza ręczna wiertareczka modelarska , skalpel , iglaki , mam zamiar zostawić taki otwarty , że już rdzewieje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Czy lufa Wkm-u nie jest krzywa?? Tak jakoś dziwnie końcówka wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 Czy lufa Wkm-u nie jest krzywa?? Tak jakoś dziwnie końcówka wygląda. Chodzi o DszK? Tak jest ciut krzywa , ale starałem się naprostować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Czy lufa Wkm-u nie jest krzywa?? Tak jakoś dziwnie końcówka wygląda. Chodzi o DszK? Tak jest ciut krzywa , ale starałem się naprostować. O to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Witam ponownie! Namęczyłem się z dopasowaniem niezestawowych kalek do IS'a , użyłem tych z FtF'u . No efekt jest dość tragiczny ale już nic na to nie poradze... I to na razie tyle. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Bez tego pocycka we włazie to całkiem ładny czołg Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Pokażesz na czym się wzorowałeś przyozdabiając go takim dziwacznym oznakowaniem ? Ekspertem nie jestem ale coś mi te krzywe i różne numery boczne i "gwiazdo-misie" nie układają się w spójną całość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Pokażesz na czym się wzorowałeś przyozdabiając go takim dziwacznym oznakowaniem ?Ekspertem nie jestem ale coś mi te krzywe i różne numery boczne i "gwiazdo-misie" nie układają się w spójną całość ... Gwiazdo-miscie sa prawdziwe a numery to juz musiałem sie ratować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Gwiazdo-miscie sa prawdziwe To wiem Zastanawia mnie ta dziwaczna numeracja - 305 i 307 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Gwiazdo-miscie sa prawdziwe To wiem Zastanawia mnie ta dziwaczna numeracja - 305 i 307 ? Bo któras kalka sie zepsuła .. te kalki ftf są do bani , a jakis numer musiałem dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Bez tego pocycka we włazie to całkiem ładny czołg Ci wyszedł. No cóż , jeżeli pocycek jest aż tak brzydki to go wywale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Bo któras kalka sie zepsuła .. te kalki ftf są do bani , a jakis numer musiałem dać. To już chyba przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Bo któras kalka sie zepsuła .. te kalki ftf są do bani , a jakis numer musiałem dać. To już chyba przesada Być może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi