karambolis8 Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Solo chyba już przeszedł na modelarską emeryturę, także nie wiem, czy zobaczymy jakiś jeszcze model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Taaa, osiągnąłem już wszystko co można było osiągnąć w modelarstwie, to nic tu już po mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 9 Maja 2017 Taaa, osiągnąłem już wszystko co można było osiągnąć w modelarstwie, to nic tu już po mnie... To proponuję Scratch building. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 ... ale jak to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Lutego 2019 Autor Share Napisano 21 Lutego 2019 Po długim okresie posuchy wreszcie jest nowy model: F-16C Block 52+ Tiger Meet 2015 // 1:72 // Revell Model dość męczący ze względu na użyty zestaw Revella: glutowty, pełen nadlewek i niedoskonałości. Za to piękny kamuflaż, jeden z moich ulubionych na F-16 rekompensował tę orkę na ugorze. Model zrobiony na zamówienie. GALERIA // WARSZTAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi