hadzi Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Mam dobra wiadomosc dla kolegow zainteresowanych samolotami polskimi w 1/72. Na poczatku 2015 bedzie dostepny tlokowy wariant Orlika troche pozniej pewnie i Orlik Turbo, na warsztacie jest tez IRYDA!!! Wreszcie bedzie moj ulubiony polski samolot w mojej ulubionej skali. No i pojawia sie jeszcze inne bardzo ciekawe, a przeze mnie oczekiwane modele ;-) Do tego od poczatku roku rusza nowa strona internetowa ARDPOL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Łoj, takie wieści to najlepszy prezent pod choinkę! No i świetne wieści z tą Irydą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 jestem w niebie :-) Dzięki za info Jurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Również się cieszę z zapowiedzi Ale może przy okazji coś wiadomo w temacie BŻ-1 'SP-GIL' ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Stara strona była moim zdaniem OK, szkoda tylko że nie była aktualizowana. DFW C.V i PWS.10 wiszą w ofercie a jeden i drugi zestaw nieprodukowany już od kilku lat ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Kurde, ciekawe dlaczego tak wszyscy pomijają takie modele w 1:48 lub wyższej. Ciągle ta 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Nie pomijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Tomku - do roboty - klienci czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Tylko ja już mam +5 na oku i zmieniłem skale bo nie dowidzę Pozdrawiam PS teraz wyrabiam "Bombki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Chodzi mi tylko o modele Orlika czy Iskry. Chyba że masz info gdzie można takowe zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 ... na warsztacie jest tez IRYDA!!! Czy o jakichś terminach premiery można już mówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Chodzi mi tylko o modele Orlika czy Iskry. Chyba że masz info gdzie można takowe zakupić. Nie zauważyłeś sąsiedniego tematu o premierze nowej Iskry Arma Hobby? Ta sama firma zapowiedziała Orlika. Niedawno widziałem też próbne odlewy Irydy chyba bilmodel. Jest też Bryza, Puszczyk z plastiku. Wszystko w 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Niedawno widziałem też próbne odlewy Irydy chyba bilmodel. Iskre i Orlika w 48 widziałem dawno , na jednej z pierwszych Góraszek .Były do zobaczenia , z wieloma innymi ,w czarnej torbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2014 Niedawno widziałem też próbne odlewy Irydy chyba bilmodel. Iskre i Orlika w 48 widziałem dawno , na jednej z pierwszych Góraszek .Były do zobaczenia , z wieloma innymi ,w czarnej torbie. No Iryda z tego co wiem nabiera kolorow - ta 1/48 ... na warsztacie jest tez IRYDA!!! Czy o jakichś terminach premiery można już mówić? Ta w 72 ma byc w 2015m ale kiedy dokladnie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Chodzi mi tylko o modele Orlika czy Iskry. Chyba że masz info gdzie można takowe zakupić. Nie zauważyłeś sąsiedniego tematu o premierze nowej Iskry Arma Hobby? Ta sama firma zapowiedziała Orlika. Niedawno widziałem też próbne odlewy Irydy chyba bilmodel. Jest też Bryza, Puszczyk z plastiku. Wszystko w 1/48. Fakt jest jak byk. Najlepsze że czytałem ten post i jakoś tak nie przyswoiłem informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi