hadzi Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Mam dobra wiadomosc dla kolegow zainteresowanych samolotami polskimi w 1/72. Na poczatku 2015 bedzie dostepny tlokowy wariant Orlika troche pozniej pewnie i Orlik Turbo, na warsztacie jest tez IRYDA!!! Wreszcie bedzie moj ulubiony polski samolot w mojej ulubionej skali. No i pojawia sie jeszcze inne bardzo ciekawe, a przeze mnie oczekiwane modele ;-) Do tego od poczatku roku rusza nowa strona internetowa ARDPOL. Cytuj
Grzes Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Łoj, takie wieści to najlepszy prezent pod choinkę! No i świetne wieści z tą Irydą! Cytuj
Cinekf1 Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 jestem w niebie :-) Dzięki za info Jurku Cytuj
stakor1 Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Również się cieszę z zapowiedzi Ale może przy okazji coś wiadomo w temacie BŻ-1 'SP-GIL' ?? ;) Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Stara strona była moim zdaniem OK, szkoda tylko że nie była aktualizowana. DFW C.V i PWS.10 wiszą w ofercie a jeden i drugi zestaw nieprodukowany już od kilku lat ... PZDR Cytuj
duju69 Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Kurde, ciekawe dlaczego tak wszyscy pomijają takie modele w 1:48 lub wyższej. Ciągle ta 1/72 Cytuj
SAAB Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Tylko ja już mam +5 na oku i zmieniłem skale bo nie dowidzę Pozdrawiam PS teraz wyrabiam "Bombki" Cytuj
duju69 Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Chodzi mi tylko o modele Orlika czy Iskry. Chyba że masz info gdzie można takowe zakupić. Cytuj
Jarekk Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 ... na warsztacie jest tez IRYDA!!! Czy o jakichś terminach premiery można już mówić? Cytuj
young Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Chodzi mi tylko o modele Orlika czy Iskry. Chyba że masz info gdzie można takowe zakupić. Nie zauważyłeś sąsiedniego tematu o premierze nowej Iskry Arma Hobby? Ta sama firma zapowiedziała Orlika. Niedawno widziałem też próbne odlewy Irydy chyba bilmodel. Jest też Bryza, Puszczyk z plastiku. Wszystko w 1/48. Cytuj
em Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Niedawno widziałem też próbne odlewy Irydy chyba bilmodel. Iskre i Orlika w 48 widziałem dawno , na jednej z pierwszych Góraszek .Były do zobaczenia , z wieloma innymi ,w czarnej torbie. Cytuj
hadzi Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Napisano 22 Grudnia 2014 Niedawno widziałem też próbne odlewy Irydy chyba bilmodel. Iskre i Orlika w 48 widziałem dawno , na jednej z pierwszych Góraszek .Były do zobaczenia , z wieloma innymi ,w czarnej torbie. No Iryda z tego co wiem nabiera kolorow - ta 1/48 ... na warsztacie jest tez IRYDA!!! Czy o jakichś terminach premiery można już mówić? Ta w 72 ma byc w 2015m ale kiedy dokladnie nie wiem. Cytuj
duju69 Napisano 23 Grudnia 2014 Napisano 23 Grudnia 2014 Chodzi mi tylko o modele Orlika czy Iskry. Chyba że masz info gdzie można takowe zakupić. Nie zauważyłeś sąsiedniego tematu o premierze nowej Iskry Arma Hobby? Ta sama firma zapowiedziała Orlika. Niedawno widziałem też próbne odlewy Irydy chyba bilmodel. Jest też Bryza, Puszczyk z plastiku. Wszystko w 1/48. Fakt jest jak byk. Najlepsze że czytałem ten post i jakoś tak nie przyswoiłem informacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi