Polski_Czołgista Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Witajcie!Długo nic nie robiłem z modelami więc zacząłem pod koniec wakacji takie coś i nie dokończyłem go mam coś takiego no więc proszę o opinie i pomoc w kierunku poprawek Jeszcze muszę gąski zrobić. boje się ich Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Coś mu się uzbrojenie rozjechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2014 Ah no niestety zobaczyli no niestety prawda ponieważ upadł i go musiałem skleić i jakoś tak krzywo wyszło... nie będę tego poprawiał bo boje się że pogorszę sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Obawiam się że może być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Skala dość sporo więc możesz się pokusić o lekkie nawiercenie lufy - będzie o niebo lepiej wyglądać Poza tym jeszcze jedna sprawa co mi się rzuciła w oczy (ale może się nie znam): nie za grubo trochę w niektórych miejscach farba położona? Głównie mam na myśli układ jezdny. Chyba że to kwestia zdjęć i tylko tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Można by jeszcze koła zmatowić albo przykurzyć bo za bardzo się świecą jak by były pociągnięte lakierem metalikiem - przynajmniej jak na obrazku z pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2014 Można by jeszcze koła zmatowić albo przykurzyć bo za bardzo się świecą jak by były pociągnięte lakierem metalikiem - przynajmniej jak na obrazku z pudełka. Nie brudziłem jeszcze bo go nie zkonczyłem ale miałem taki zamiar Lufy nie będę nawiercał - nie mam czym a co do farby to trochę jest nadmiar na kołach ale zdjęcia jeszcze spotęgowały ten efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Kolego, Po pierwsze abstra:bip:ąc od poziomu modelarskiego, trzymajmy poziom gramatyki przy pisowni. Po drugie nie ma się czego bać w modelarstwie. Pierwsze modele są zawsze trudne i wiele nie wychodzi. Ale jeśli przestaniesz się bać i zaczniesz próbować to daleko zajdziesz. ODWAGI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2014 Kolego, Po pierwsze abstra:bip:ąc od poziomu modelarskiego, trzymajmy poziom gramatyki przy pisowni. Po drugie nie ma się czego bać w modelarstwie. Pierwsze modele są zawsze trudne i wiele nie wychodzi. Ale jeśli przestaniesz się bać i zaczniesz próbować to daleko zajdziesz. ODWAGI! No to jest tak: Pisze na tablecie i czasami wklepie mi się nie to co chcę To jest mój pierwszy model w tej skali z oddzielnymi ogniwkami i nie chodzi mi o to że boje się tego ale boje się że mi ogniwek braknie Modeli skleiłem w moim życiu już dość dużo ale to jest pierwszy z takimi gąsienicami Ake dziękuję za słowa otuchy Ma ktoś może wiedze czy dostane gdzieś ludków takich jak na obrazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Obicia trochę przesadzone i nienaturalne ci wyszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2014 No zgodze się z tym że przesadzone a co do naturalności to wg mnie to nawet dobre jak na pierwszy raz. Tak zawsze robiłem obicia na lakier do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi