Berni Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Serwus. Oto tak się prezentuje mój "Green Hornet" w wydaniu Italeri I zdjęcie mojej "rodzinki" pojazdów sił specjalnych: Pozdrawiam i do następnego. Serwus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Ładny jak i reszta. Przyczepie się do lamp. Słabo wyglądają takie srebrne. Lepiej rozwiercić i zalać czymś. Ja np. używam Vallejo Still Water. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Cześć, bardzo fajnie wyszło... Choć do mnie bardziej przemawiał zanim obwiesiłeś go tobołkami (zdjęcie z warsztatu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Fajny , ale muszę poprzeć Krzysztofa lampy wyglądają nijako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Troszkę całość się zlewa, to znaczy - mało jakoś te tobołki odcinają się od samego pojazdu. Tak jakby wszystko było zrobione z tego samego materiału (tak, wiem - to jest z tego samego materiału, z polistyrenu ). Całość ma jakby jednakową "fakturę" - na przykład reflektory, lampy czy kierunkowskazy - w oryginale zrobione ze szkła, powinny odróżniać się od blaszanej budy pojazdu czy plecaków z tkaniny... Może to też przez mało przekonujące cieniowanie tych wszystkich maneli... Ale mimo to model bardzo mi się podoba Pamiętam, co Ci pisałem w galerii Mercedesa - że brakuje mi jakichś przykuwających oko drobiazgów. Tu już nie mam tego odczucia, jest lepiej, a o to też chodzi A na widok zdjęcia "rodzinnego" aż mi się gęba roześmiała Podmaluj ogniwka łączące pociski w taśmach. do następnego No właśnie, co następne? Aż się prosi o Land Rovera WMIK. Albo Dumvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2014 Serwus. Dziękuję wszystkim za sugestie. Na pewno w przyszłych modelach będę robił światła inaczej, postaram je się przeszklić tak jak to robię w kartonówkach. A nie tylko malować. Ale mimo to model bardzo mi się podoba Pamiętam, co Ci pisałem w galerii Mercedesa - że brakuje mi jakichś przykuwających oko drobiazgów. Tu już nie mam tego odczucia, jest lepiej, a o to też chodzi A na widok zdjęcia "rodzinnego" aż mi się gęba roześmiała Cieszę się że Stara Gwardia widzi postępy... do następnego No właśnie, co następne? Aż się prosi o Land Rovera WMIK. Albo Dumvee No właśnie i tu będzie regres... Mam zamiar wziąć na matę Italeri 369 - M-1036 HUMMV with TOW LAUNCHER. Wiem, wiem, jak to się mówi z gó...na bata nie ukręcisz, dlatego prawdopodobnie będzie to lepienie bez relacji, żeby zaoszczędzić Wam i sobie stresu. Chcę go zrobić zamkniętego, wymienić tylko koła na żywiczne i pomaziać w NATOwski kamuflaż i ukurzyć go, że niby z ODSu a jak mi wyjdzie to i może go pokażę Serwus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Mam zamiar wziąć na matę Italeri 369 - M-1036 HUMMV with TOW LAUNCHER. Wiem, wiem, jak to się mówi z gó...na bata nie ukręcisz, dlatego prawdopodobnie będzie to lepienie bez relacji, żeby zaoszczędzić Wam i sobie stresu. Chcę go zrobić zamkniętego, wymienić tylko koła na żywiczne i pomaziać w NATOwski kamuflaż i ukurzyć go, że niby z ODSu a jak mi wyjdzie to i może go pokażę Może i bata nie będzie, ale mały pejczyk z moją pomocą - czemu nie Jeżeli chcesz, wyślę Ci obrotnicę z Academy, jakieś nienajgorsze uzbrojenie i kalkomanie, zrobisz sobie piaskowego M1025 "Military Police" z DS. Ewentualnie pod kamuflaż NATO też coś się znajdzie. Po wymianie kółek to powinien być całkiem przyjemny model. A ten szajs, który Italeri zaproponowało na dachu, wsadź w Sylwestra w fajerwerk i wyślij w kosmos. Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi