erolo2000 Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Witajcie Waszmościowie ! Ostatnie karły zrobione w tym roku. Zestaw składa się z 40 części - osobiście wykonałem 6. Taki zestaw na odprężenie po pracowitym modelarsko i nie tylko roku.Było z nim jedynie 7h dłubania. Było trochę problemów z wykonaniem obić - małe to to jak diabli .Malowanie pędzlami. Fotki : 2 fotki w sztucznym świetle Zdrowych Spokojnych Świąt życzę Kolegom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Witaj! Jak zwykle fatalne zdjęcia, które nie pozwalają na ocenę modelu. Więcej zbliżeń, więcej kadrowania. Zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2014 Now sumie niewiele widać . Model Kettenkrada ma ok 2,5cm długości . Spróbuję zamieścić lepsiejsze za pare dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2014 Nowe foty - Wiem - jedna lampa przednia (wyjście światła) przekrzywiona prawie w pionie (tak fabryka dała . bałem sie ją odcinać od "kołeczka" ;) i doklejać na nowo żeby nie spaprać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2014 Jak tam Mr.Mierzu - lepiej co z tymi fotkami , widzisz co nie co ? P.S. Sciągnąłem tego paproszka z tyły Schwimmwagena żeby nie było ,że przykleiło sie tałatajstwo...Jak Panowie tyle wejść a nikt się nie wypowie choćby negatywnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Niech Ci będzie mistrzu - ja będę ten odważny. Modele ładne. Ale nad tłumikiem w kołowcu mógłbyś jeszcze popracować - urozmaicić go nieco kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2014 Haha bardziej miSZCZu niż mistrzu. . Coś tam na tłumik "wyleję" - będzie bardziej stonowany . Czas na Sd.Kfz.139 Marder III z UM - 176części oczywiście 1:72 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Wywal ten MG- jest niewiele cieńszy od tłumika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Wywal ten MG- jest niewiele cieńszy od tłumika. Przy tej skali to by musiał coś dosztukować zegarmistrzowsko w jego miejsce... Ja to bym prędzej wywalił tą "pancerną" bude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Wszystko można w tej skali... viewtopic.php?f=124&t=20980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 A nie możesz bardziej kadrować zdjęć? O choćby tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2015 Klasyka Panowie , klasyka. Buda i Mg z epoki 70' ;). Nic nie wywalę i tyle . Pozdro P.S. Zdjęć nie przerabiam i nie ulepszam - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Ok- nic nie wywalasz, nie ulepszasz, nic nie poprawiasz...Powodzenia- nic nie piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Robisz modele co prawda ciut lepsze niż poprzednio, ale może czasami jeszcze warto posłuchać rad kolegów. Ten km jest naprawdę za gruby. Może warto przewertować sklepy modelarskie z ofertą luf toczonych. Ja tak ostatnio zrobiłem i wymieniłem lufę do mojego M2A2 Bradley w skali 1/72. I jeszcze jedno przestań robić zdjęcia na ręce modelom, bo to fatalnie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi