Daz Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Jest to model, który już był raz prezentowany, ale wówczas był zielony i bez paki, ale z racji wolnego, świątecznego czasu, postanowiłem go przebudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Ładny, podoba mi się. Ma klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 sam model mi się bardzo podoba. natomiast nie leży mi wrzucenie broni ręcznej na tył bardziej charakterystyczne dla partyzantki a nie wojsk USA jeśli już muszą tam leżeć to dorób chociaż pasy do broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Zdecydowanie pojazdy wychodzą Ci lepiej niż samoloty. I co to za mania wrzucania broni. Żaden żołnierz (partyzanci też Fenek), nie rozstają się ze swoją bronią, tym bardziej w strefie działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Z ta bronią to bardziej myślałem o formie zaopatrzenia, czy też transportu i nie ukrywam, że jest to stały motyw jak się patrzy po zdjęciach podobnych modeli, tak więc dorzuciłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Trochę jesteś w błędzie z tą bronią osobistą. Niestety Afganistan czy Irak są strefą działań wojennych i obojętnie czy w oddziałach które są na pierwszej linii, czy tych zaopatrzeniowych broń osobistą żołnierz powinien nosić przy sobie. Chyba, że jest na terenie bazy. Model mi się ogólnie podoba, po za tym jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Super jest ten napis "niewierny" na burcie. Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Auto zrobione fajnie i klimatycznie , ale ma parę baboli merytorycznych, jeżeli jest to pojazd wyposażony w wyrzutnię ppk TOW to po co są tam puszki z taśmami do wkm-u M2 (te większe) i do km-u 7,62 mm (te mniejsze), powinny być raczej zapasowe zasobniki z rakietami , w jakim kamo są te hełmy co tam leżą? Duży plus za podłączenia w wyrzutni. Z jakiej wojny jest ten pojazd bo jeżeli jest z "Pustynnej Burzy" w 1991 to oznaczenia szybkiej identyfikacji na drzwiach są w porządku ,jeżeli z Afganistanu, czy OIF 2003 to wtedy już nie były stosowane zastąpiły je panele CIP na bokach i na masce.Musisz oglądać więcej zdjęć ( ew. poprosić kogoś z Humveefanów ).Masz spory potencjał .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 w jakim kamo są te hełmy co tam leżą? Australijskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi