matejson Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Czołem, Jeszcze w starym roku chciałbym przedstawić moje ostatnie wypociny, małą dioramę w skali 1/72. Wątek warsztatowy prowadziłem tutaj. Zapraszam do oglądania. Więcej zdjęć na moim blogu. Z pozdrowieniami i najlepszymi życzeniami na rok 2015, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Jak na tak małą skale 1/72 to extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Bardzo mi się podoba. Piękna praca, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 Dzięki koledzy za komentarze. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Świetnie Ci to wyszło Liście z siateczki Polaka?? Jeśli tak to pamiętasz numer/kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2015 Tak z POLAK'a, ale i tak cieniowałem w aerografem, na różne odcienie zieleni. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi