hypnos82 Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Model został ukończony wiec zapraszam do oglądanie galerii i komentowania. Podczas pracy z pigmentami przy wieży, niestety złapałem za zly pędzel ( wilgotny ) i rozmazałem brud przez co jeden numer jest słabo widoczny. Próbowalem to oczyscic, ale efekt się pogarszal. Czy taki zamazany numer jest do przyjęcia ? bo rozmyślam nad poprawieniem konturów cyfr pędzelkiem i biała farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Niesamowicie staranny zimmerit, bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Bardzo dobry, tylko wydaje mi się trochę za ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Tego się obawiałem - za ciemny Brak jakiejkolwiek pracy z metalizerami na gąsienicach Ale ogólnie nie jest źle ! PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Jak już koledzy wspomnieli - ładne malowanie zniknęło trochę pod tym ciemnym brudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2015 W rzeczywistosci nie jest taki ciemny. Fakt troszkę przesadzilem z pigmentami. Gasienice były przecierane metalizerrem ( na niektórych fotkach nawet widać jak przebija ) tylko trochę je przykurzyłem, żeby za sterylnie nie wygladaly, ale mogę to poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 W rzeczywistosci nie jest taki ciemny. Fakt troszkę przesadzilem z pigmentami. Gasienice były przecierane metalizerrem ( na niektórych fotkach nawet widać jak przebija ) tylko trochę je przykurzyłem, żeby za sterylnie nie wygladaly, ale mogę to poprawic Witajcie. Popraw te gąski, wystarczy grafit ołówka 2B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Piękny Jakich farb użyłeś do robienia kamuflażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2015 Dzieki Farba to Tamiya Dark yellow, Olive Green, Red Braun Miedzy czasie poprwilem gąsienice i zdecydowanie brakowało przetarc ;) Jutro poprawie oznacznia bo nie mogę na ta jedna stronę patrzeć. Jak to zrobię to wstawie nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2015 Ok jutro kolejna porcja fotek. Gąski poprawione, no i udało się ocalic boczne oznaczenia na wieży dzięki specjalnemu zmywaczowi, który usunął ten syf na numerach i teraz sa lepij widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2015 Kolejna porcja fotek, po drobnych korektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 I lepiej. Następnym razem mniej tego kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 Cacany kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 bardzo fajny następnym razem wciśnij go troszke w podłoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2015 Popracowalem jeszcze troszkę nad gąsienicami Model dobrze przylega do podłoża ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2015 Jeszcze kilka fotek na ciemnym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Bardzo ładny model. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi