hypnos82 Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Model został ukończony wiec zapraszam do oglądanie galerii i komentowania. Podczas pracy z pigmentami przy wieży, niestety złapałem za zly pędzel ( wilgotny ) i rozmazałem brud przez co jeden numer jest słabo widoczny. Próbowalem to oczyscic, ale efekt się pogarszal. Czy taki zamazany numer jest do przyjęcia ? bo rozmyślam nad poprawieniem konturów cyfr pędzelkiem i biała farbą Cytuj
sfjontkofski Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Niesamowicie staranny zimmerit, bardzo mi się podoba! Cytuj
KAMIL90 Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Bardzo dobry, tylko wydaje mi się trochę za ciemny. Cytuj
Seb Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Tego się obawiałem - za ciemny Brak jakiejkolwiek pracy z metalizerami na gąsienicach Ale ogólnie nie jest źle ! PZdr Cytuj
bazylms Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Jak już koledzy wspomnieli - ładne malowanie zniknęło trochę pod tym ciemnym brudem. Cytuj
hypnos82 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Napisano 4 Stycznia 2015 W rzeczywistosci nie jest taki ciemny. Fakt troszkę przesadzilem z pigmentami. Gasienice były przecierane metalizerrem ( na niektórych fotkach nawet widać jak przebija ) tylko trochę je przykurzyłem, żeby za sterylnie nie wygladaly, ale mogę to poprawic Cytuj
Hamilkar Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 W rzeczywistosci nie jest taki ciemny. Fakt troszkę przesadzilem z pigmentami. Gasienice były przecierane metalizerrem ( na niektórych fotkach nawet widać jak przebija ) tylko trochę je przykurzyłem, żeby za sterylnie nie wygladaly, ale mogę to poprawic Witajcie. Popraw te gąski, wystarczy grafit ołówka 2B Cytuj
Solaris7813 Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 Piękny Jakich farb użyłeś do robienia kamuflażu? Cytuj
hypnos82 Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Napisano 5 Stycznia 2015 Dzieki Farba to Tamiya Dark yellow, Olive Green, Red Braun Miedzy czasie poprwilem gąsienice i zdecydowanie brakowało przetarc ;) Jutro poprawie oznacznia bo nie mogę na ta jedna stronę patrzeć. Jak to zrobię to wstawie nowe fotki Cytuj
hypnos82 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Napisano 7 Stycznia 2015 Ok jutro kolejna porcja fotek. Gąski poprawione, no i udało się ocalic boczne oznaczenia na wieży dzięki specjalnemu zmywaczowi, który usunął ten syf na numerach i teraz sa lepij widoczne Cytuj
hypnos82 Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Napisano 8 Stycznia 2015 Kolejna porcja fotek, po drobnych korektach Cytuj
bazylms Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 I lepiej. Następnym razem mniej tego kurzu. Cytuj
fenek Napisano 12 Stycznia 2015 Napisano 12 Stycznia 2015 bardzo fajny następnym razem wciśnij go troszke w podłoze Cytuj
hypnos82 Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Napisano 12 Stycznia 2015 Popracowalem jeszcze troszkę nad gąsienicami Model dobrze przylega do podłoża ;) Cytuj
hypnos82 Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Napisano 13 Stycznia 2015 Jeszcze kilka fotek na ciemnym tle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi