Gość Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Pierwszy model zrobiony po blisko 20-letniej przerwie. W zwiazku z tym wnosze o niski wymiar kary :P I na koniec fotka z alianckiego zwiadu lotniczego ;) Bedzie na nim jeszcze figurant... jak kiedys moze uda mi sie go pomalowac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Udany powrót. Jedyne co mi się nie podoba to zielone zacieki widoczne na ostatniej kolorowej fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Dobry jest ,tylko ten szew na pokrowcu opony.Kurde ja swojego już drugi rok robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3niu Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Wow bardzo ładny. Udany powrót - życzę więcej i jeszcze lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Bardzo ciekawy. Dobrze, że wróciłeś do hobby. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Jak jazda na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Zgodnie z zapowiedzia jedno doatkowe zdjecie pstrykniete kiedy Hans Klops wynurzyl sie w celu zaczerpniecia swiezego powietrza ;) Jezeli chodzi o malowanie figurek to osiagnalem obawiam sie szczyt swoich mozliwosci, rewelacja to nie jest ale chociaz nie zabija widokiem tak jak kilka pierwszych prob... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi