makinen Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Świetnie by wyglądał obok Tigra z "zielonymi ludkami" ( jest na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 Piękne ukoronowanie, bardzo ciekawego warsztatu, model moim zdaniem genialny, zresztą nie jestem oryginalny w swojej ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Dzięki za wszystkie dobre słowa. To motywuje do kolejnych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Aż dziw mnie bierze, że za ten model nic nie dostałeś w Stalowej Woli (jeśli wierzyć opublikowanym wynikom), za to mój T-62 dostał, to dla mnie jest najbardziej dziwne. Ale podobno ocena sędziów na pstrym koniu jeździ. Pozdrawiam i gratuluje bardzo udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Ale model jest mistrzostwo poprostu super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Gratuluję Fotki Admina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Obserwowałem budowę i wcale nie jestem zaskoczony, że dostałeś fotkę admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Dzięki, po prawie 7 latach bytności na forum trafiło się. Bardzo mi miło, tym bardziej, że fotograf ze mnie marny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Gratuluję "okładki ". W pełni zasłużona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Bardzo ciekawy model, gratulacje! Przydałyby się jeszcze jakieś figurki - może cywilów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi