Skocz do zawartości

Pomoc Lamborghini

Polski_Czołgista

Rekomendowane odpowiedzi

Czy kupie gdzieś model jakiegoś 'nowszego' lambo w 1:24? Bardzo lubie te samochody i chciałbym sobie jednego sklejić jeśli portfel pozwoli. Proszę o odpowiedzi.

Pozdrawiam

Umieszczam w tym dziale żeby zobaczyły osoby które najbardziej sie znają.

Jeszcze nie kupiłem i możliwe że narazie nie kupię najwyżej może w marcu. Ale wielkie dzięki bo aventador bardzo fajne auto

• 5 months later...
W Polsce kupisz chyba tylko Diablo z revella, ale znalazłem taką jedną stronkę zagraniczną

http://www.car-model-kit.com/90-cars-plastic-models-kits/?pg=3

Nie wiesz czy mają formę płatności przy odbiorze? Z góry dzięki za odpowiedź ;)

Faktycznie wygląda bardzo ciekawie .... Robiłeś coś z tym?

Gdy byłem u nich (po folię na okna) dostałem trochę skrawków, ale jeszcze nie miałem okazji wykorzystać.

Pierwsza próba będzie przy Lamborghini.

Wydaje mi się znacznie lepszy od filcu, bo cieńszy i ma o wiele gęściejszą strukturę.

Klej jest dosyć słaby, ale jak piszą, po kilku godzinach ma uzyskać dużą wytrzymałość.

Nie ma jednak ryzyka, że jak źle przyłożymy, to już nie da się oderwać.

PS. Od nich też dostałem folię do przyciemniania szyb i kupiłem folię do lusterek.

Faktycznie wygląda bardzo ciekawie .... Robiłeś coś z tym?

Gdy byłem u nich (po folię na okna) dostałem trochę skrawków, ale jeszcze nie miałem okazji wykorzystać.

Pierwsza próba będzie przy Lamborghini.

Wydaje mi się znacznie lepszy od filcu, bo cieńszy i ma o wiele gęściejszą strukturę.

Klej jest dosyć słaby, ale jak piszą, po kilku godzinach ma uzyskać dużą wytrzymałość.

Nie ma jednak ryzyka, że jak źle przyłożymy, to już nie da się oderwać.

PS. Od nich też dostałem folię do przyciemniania szyb i kupiłem folię do lusterek.

Baardzo ciekawe rzeczy mi tu piszesz Skrobnij coś o tej foli do przyciemniania i na lusterka, grube? Które wziąłeś? Są na allegro?

Baardzo ciekawe rzeczy mi tu piszesz Skrobnij coś o tej foli do przyciemniania i na lusterka, grube? Które wziąłeś? Są na allegro?

O folii lustrzanej pisałem wczoraj tu:

http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=73&t=50030

Tak, więc mają. Ja też mogę kawałek odstąpić.

Jak u nich byłem dostałem skrawki różnych folii z obcinania końcówek. Między innymi tę do przyciemniania szyb. Miałem dwie ciemniejszą i jaśniejszą. Została mi się tylko ta jasna. (Ciemną zakosił mi syn, aby dzieciom, z tyłu w aucie przyciemnić). Nie wiem czy aktualnie sprzedają, ale można do nich zadzwonić, jeśli nie ma na allegro. Z tej co mam, też mogę kawałek odstąpić.