Bajda Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Witam. Tym razem już w galerii. Ogólnie model został skończony. Brakuje mu tam kilku drobnych duperelków, lecz to już będzie się dorabiać wtedy, gdy będę miał większy dostęp do pojazdu. Model sklejało się miło i pomimo kilku trudności dało się z nim jakoś współpracować. Myślę, iż nie wyszedł on bardzo tragicznie, ale to już Wy ocenicie. Fakt, jest tam jeszcze kilka niedoskonałości, ale da się z nimi żyć, ważne że Merca jakoś w miarę udało się odwzorować. Ps. Serdecznie przepraszam za zdjęcia telefonem, lecz niestety aparat po prostu odmówił współpracy, a nie wiem kiedy go zreperuje. Orginał Model No i z moim pierwszym modelem, który bądźmy szczerzy, wyszedł tragicznie Także, myślę, że nie jest najgorzej, ale to już zostawie wam Aaa.. I jeszcze takie pytanie mam na zakończenie, mianowicie czy znacie jakieś sposoby na rozklejenie modelu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Model czysto sklejony ładnie pomalowany, wygląda jak oryginał Aaa.. I jeszcze takie pytanie mam na zakończenie, mianowicie czy znacie jakieś sposoby na rozklejenie modelu? Tak daj go mojej córce, raz dwa będzie rozklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Pieknie wyszedl, kawal dobrej roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Bardzo łądny model. Są kabelki więc mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajda Napisano 9 Maja 2015 Autor Share Napisano 9 Maja 2015 Dziękuje za miłe słowa. Witam. Dziś udając się na bazę postanowiłem z korzystać z okazji i porobić zdjęcia modelowi z jego większym odpowiednikiem. Wiem, wiem nie są one idealnie, ale z pośród 30 zdjęć te wyszyły najlepiej. ;) Dzięki za obejrzenie, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Fajne fajne a czemu napisy się różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 …Dzięki za obejrzenie, … Kawał pięknej roboty. Oglądanie było przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Ten z tyłu wyraźnie gorszy. Piękny model. To lubię, gdy model jest kopią prawdziwego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Świetny, na prawdę. Największe wrażenie robi to zdjęcie z protoplastą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi