makinen Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Długo polowałem na działko i się udało. Model trochę pozmieniałem w stosunku do oryginału w wersji marokańskiej- doszło radio, antena, inna przednia osłona. Zaloga i numery rejestracyjne sugerują obszar działania w Afryce Środkowej - misje ONZ w Czadzie, Angoli itp. Teraz zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Oryginalny i bardzo ciekawy model, kolorki i lekkie brudzenie fajnie się komponują Tylko daj matowy lakier na beret załoganta bo się świeci jak psie jaja ;) No i kolejny plus za czerwonawy odcień piasku afrykańskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Fajny model, ciekawe malowanie i konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Model ładny i ciekawie zrobiony. Można by trochę farbę na pace oskrobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Bardzo mi się podoba wykonanie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 A mnie ciekawi co innego. Jak w rzeczywistości ta drewniana konstrukcja wytrzymywała strzelania z działka. A model jak zwykle świetny w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Marca 2015 Autor Share Napisano 11 Marca 2015 Konstrukcja nie jest drewniana, tylko spawana z kątowników i płaskowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Moje opinie na temat Twoich Hummvee(tu właściwie jest to cutvee) znasz .Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Mojej opinii nie znasz, ale takie działko nic nie ważyło, a skrzynka i podest bejcowane ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Marca 2015 Autor Share Napisano 11 Marca 2015 Mojej opinii nie znasz, ale takie działko nic nie ważyło, a skrzynka i podest bejcowane ?Pzdr Gdybys zadał sobie trud przeczytania dwóch postów wyżej, to pewnie wiedziałbyś, ze stelaż nie jest z drewna. Co ma skrzynka drewniana do konstrukcji stalowej pod działkiem? Ps. jak widać na załączonym zdjęciu, aż tak wiele nie waży nawet ze stelażem, żeby wpłynąć na wysokość zawieszenia humvee http://servir-et-defendre.com/viewtopic.php?f=566&t=6582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Konstrukcja nie jest drewniana, tylko spawana z kątowników i płaskowników. Sorry sugerowałem się kolorem tej podstawy i skrzynki obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Witam wszystkich!, model ładnie zrobiony tylko nie jest to żadne działko. Jest to wkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi