krzysztof66 Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Witam dawno nic nie pokazywałem,więc czas na zbieranie nowych cięgów ,model dragona 6600 wykonany z pudełka plus trochę rdzy z AK rust streak,wash to oleje i white spirit. Merytorycznie pewnie walnąłem jakiegoś babola ale i tak jestem zadowolony że go skończyłem.Z wyrazami szacunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Jest ładny, ale z zawiłą instrukcją Dragona sobie nie poradziłeś do końca. Właśnie po to są warsztaty. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 13 Marca 2015 Autor Share Napisano 13 Marca 2015 Jest ładny, ale z zawiłą instrukcją Dragona sobie nie poradziłeś do końca.Właśnie po to są warsztaty. Pzdr dzięki Seb za zainteresowanie,fakt instrukcja dragona trochę magia następnym razem zwrócę się do ciebie po pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Jak na mój gust wygląda zbyt mało zużyty, brakuje obić ,zimowe kamo bardziej bym zrobił zużyte i dodał więcej brudu na układ jezdny, poza tym całkiem fajny, zacieki mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Jak na mój gust wygląda zbyt mało zużyty, brakuje obić ,zimowe kamo bardziej bym zrobił zużyte i dodał więcej brudu na układ jezdny, poza tym całkiem fajny, zacieki mi się podobają. A co ma być poobijane w Tygrysie, który wyjechał na swoją pierwszą akcję w historii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 Malowanie ładne. Trochę nie zgodzę się z kolegą powyżej. Na wieży są zacieki, brzegi kadłuba jakby pokryte kurzem czy brudem. To sugeruje jakiś stopień zużycia. Wiec trochę gąsienice przydałoby się ubrudzić i może jeszcze trochę koła zróżnicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 Mnie tam się model bardzo podoba, ładnie się prezentuje, zabrudzenia tez klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Mnie tylko nie podobają się dziwne zacieki na wieży. Od linijki , do przodu ? Czołg stał jedynie na idealnie wypoziomowanym podłożu ? I tak brud ściekał ? Powinny być w różnych kierunkach jeśli już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi