MWALLO Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Model na małej winietce jeszcze w fazie produkcyjnej , dodam jeszcze drogowskaz, budę żywiczną oraz sporo żywicznych dodatków. Na razie tylko trzy poglądowe zdjęcia. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Gdzie ty zmieścisz na tej winietce bude "żywiczną" to ja nie wiem......... A co do kubelka bardzo fajny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 11 Listopada 2007 Autor Share Napisano 11 Listopada 2007 Gdzie ty zmieścisz na tej winietce bude "żywiczną" to ja nie wiem Na samochodzie "Kubelwagen Canvas Cover (3 Rib Support) " firmy Trakz- tak nazywa się ten zestaw. pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Dla mnie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 11 Listopada 2007 Autor Share Napisano 11 Listopada 2007 Dla mnie masakra ?????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 (edytowane) Oznacza to, że jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności malowania i tworzenia bardzo estetycznych modeli. Edytowane 11 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 (edytowane) Hehe co za wypowiedź......... nie lepiej pokrycie dachowe zrobić samemu widziałem ten żywiczny odpowiednik i piękny to on nie jest......... Edytowane 11 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 (edytowane) Świetny, bardzo mi się podoba Kubel w panzergrau. Tylko ten filtr przeciwpyłowy nie na miejscu Edytowane 11 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 11 Listopada 2007 Autor Share Napisano 11 Listopada 2007 Tylko ten filtr przeciwpyłowy nie na miejscu ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Filtr to "to coś wypukłe" nad silnikiem. Stosowany chyba tylko w Afryce i we Włoszech, ale nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Klasyka sama w sobie, brawo Mwallo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Jeszcze taka uwaga. Nikt nie trzymałby mauzera na przednim zderzaku. Broń to jedna z niewielu rzeczy o które na wojnie się DBA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 To jest model? Jeszcze tak pięknego kibelka nie widziałem. Gratuluje mistrzu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 bardzo fajny i ładnie wykonany model pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Jeszcze taka uwaga. Nikt nie trzymałby mauzera na przednim zderzaku.Broń to jedna z niewielu rzeczy o które na wojnie się DBA. Pozdrawiam Masz rację. Ja również to odrazu zauważyłem. Gdyby jakiś nieostrożny kierowca przywalił w coś przodem, wiadomo, czym by się to skończyło dla, nie tylko Mausera, ale i każdej innej broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 A może historia jest taka że "pan wyszedł z samochodu i na chwilę położył tak kar'a" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Just no comment A czy reflektory nie powinny być przezroczyste? (jakby co to o nic nie pytałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 A może historia jest taka że "pan wyszedł z samochodu i na chwilę położył tak kar'a" A po co komplikować sobie życie. Ja przy wychodzeniu zza kółka, położyłbym go na siedzeniu obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Lukas powinieneś spytać, czemu reflektory nie są przeźroczyste? Dla tego,że w czasie wojny nie nadużywa sie wszelkiego typu iluminacji. Bo to przyciąga wroga. Dlatego wszelkie pojazdy wojskowe maja na reflektorach osłony dzieki którym droga przed pojazdem jest jako tako oświetlona, a jednocześnie świecący reflektor nie jest widoczny. Co do mauzera. W armii niemieckiej za zgubienie oporządzenia groziły surowe kary. Nawet podczas odwrotów. Po prostu kolega MWALLO nie przemyślał sprawy. Ale takiemu półbogowi aerografu wiele można wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Fajny - coraz mniej sztuczne są twe modele. Gratuluje. ps. spiton a jak tam nasz projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Czekam na odrobinę słońca żeby zrobić fotki Typhoon'owi. Ale chyba będę musiał zrobić przy sztucznym oświetleniu i podciągnąć w photoshopie, bo u mnie pada i pada (oczywiście śnieg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Z Mauserem koledzy mają rację ale sam model - świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi