MWALLO Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Model na małej winietce jeszcze w fazie produkcyjnej , dodam jeszcze drogowskaz, budę żywiczną oraz sporo żywicznych dodatków. Na razie tylko trzy poglądowe zdjęcia. Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Gdzie ty zmieścisz na tej winietce bude "żywiczną" to ja nie wiem......... A co do kubelka bardzo fajny...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Gdzie ty zmieścisz na tej winietce bude "żywiczną" to ja nie wiem Na samochodzie "Kubelwagen Canvas Cover (3 Rib Support) " firmy Trakz- tak nazywa się ten zestaw. pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Dla mnie masakra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Dla mnie masakra ?????????????????????????????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) Oznacza to, że jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności malowania i tworzenia bardzo estetycznych modeli. Edited November 11, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) Hehe co za wypowiedź......... nie lepiej pokrycie dachowe zrobić samemu widziałem ten żywiczny odpowiednik i piękny to on nie jest......... Edited November 11, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Hejmo Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) Świetny, bardzo mi się podoba Kubel w panzergrau. Tylko ten filtr przeciwpyłowy nie na miejscu Edited November 11, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Tylko ten filtr przeciwpyłowy nie na miejscu ??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Hejmo Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Filtr to "to coś wypukłe" nad silnikiem. Stosowany chyba tylko w Afryce i we Włoszech, ale nie jestem pewny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub W. Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Klasyka sama w sobie, brawo Mwallo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Jeszcze taka uwaga. Nikt nie trzymałby mauzera na przednim zderzaku. Broń to jedna z niewielu rzeczy o które na wojnie się DBA. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edler Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 To jest model? Jeszcze tak pięknego kibelka nie widziałem. Gratuluje mistrzu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 bardzo fajny i ładnie wykonany model pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterATS Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Jeszcze taka uwaga. Nikt nie trzymałby mauzera na przednim zderzaku.Broń to jedna z niewielu rzeczy o które na wojnie się DBA. Pozdrawiam Masz rację. Ja również to odrazu zauważyłem. Gdyby jakiś nieostrożny kierowca przywalił w coś przodem, wiadomo, czym by się to skończyło dla, nie tylko Mausera, ale i każdej innej broni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 A może historia jest taka że "pan wyszedł z samochodu i na chwilę położył tak kar'a" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas HS Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Just no comment A czy reflektory nie powinny być przezroczyste? (jakby co to o nic nie pytałem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterATS Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 A może historia jest taka że "pan wyszedł z samochodu i na chwilę położył tak kar'a" A po co komplikować sobie życie. Ja przy wychodzeniu zza kółka, położyłbym go na siedzeniu obok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Lukas powinieneś spytać, czemu reflektory nie są przeźroczyste? Dla tego,że w czasie wojny nie nadużywa sie wszelkiego typu iluminacji. Bo to przyciąga wroga. Dlatego wszelkie pojazdy wojskowe maja na reflektorach osłony dzieki którym droga przed pojazdem jest jako tako oświetlona, a jednocześnie świecący reflektor nie jest widoczny. Co do mauzera. W armii niemieckiej za zgubienie oporządzenia groziły surowe kary. Nawet podczas odwrotów. Po prostu kolega MWALLO nie przemyślał sprawy. Ale takiemu półbogowi aerografu wiele można wybaczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollingstones Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Fajny - coraz mniej sztuczne są twe modele. Gratuluje. ps. spiton a jak tam nasz projekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Czekam na odrobinę słońca żeby zrobić fotki Typhoon'owi. Ale chyba będę musiał zrobić przy sztucznym oświetleniu i podciągnąć w photoshopie, bo u mnie pada i pada (oczywiście śnieg). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunspot Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Z Mauserem koledzy mają rację ale sam model - świetna robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts