Solo Napisano 30 Lipca 2015 Autor Share Napisano 30 Lipca 2015 Kitty Hawk jednak nie żartował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2015 W zapowiedziach Eduarda na wrzesień jest - dla mnie to spore zaskoczenie - żywiczna kabina do F-4J Academy: Nie wiem czy wcześniej Edek robił całe kabiny, ale ciekawie to wygląda. Warto by było, żeby Aires miał wreszcie jakąś konkurencje i przestał odstawiać tę popelinę co teraz robi. Kabinka jest droga, u nas w MojeHobby za prawie 82 zł: http://www.mojehobby.pl/products/F-4J-cockpit-Academy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Sierpnia 2015 Share Napisano 6 Sierpnia 2015 Aires kosztuje 76zł więc niewielka różnica http://www.mojehobby.pl/products/F-4B-N-Phantom-II-cockpit-set-Academy.html Zobaczymy, co będzie lepsze. Wcześniej edek robił żywiczne kokpity. Do MiGów-21, MiGa-29, Spitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2015 Nowości Eduarda we wrześniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Jeśli ktoś miał ochotę kiedyś zrobić Tomcata Mavericka i Goosa, to wreszcie będzie miał taką możliwość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 Takie coś znalazłem dzisiaj: Ma być w sprzedaży w październiku. To jakiś przepak Hellera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Takie coś znalazłem dzisiaj: Ma być w sprzedaży w październiku. To jakiś przepak Hellera? http://www.hyperscale.com/2014/reviews/kits/eduard8494reviewme_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Września 2015 Autor Share Napisano 25 Września 2015 GWH zapowiedziało oficjalnie na targach w Japonii nowy model F-15I Ra'am. Tak więc raczej kwestią czasu jest F-15E od tego producenta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Października 2015 Autor Share Napisano 1 Października 2015 Jest już w sprzedaży nowy Sea Harrier Sr.1, czyli można robić maszynę z czasów Wojny o Falklandy. Tradycyjnie na początku chyba tylko w LuckyModel.com: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Października 2015 Autor Share Napisano 2 Października 2015 Freedom Model Kits zapowiedział drugą wersję F-20: F-20N (B), czyli wersję dwumiejscową myśliwca. Trochę to dziwne, bo ta wersja chyba nigdy nie powstała, a jeśli nawet jeden prototyp był, to od razu robić z tego model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Października 2015 Autor Share Napisano 2 Października 2015 Dziwne że tak walą głową w mur i za wszelką cenę starają się zrobić coś, czego nie ma konkurencja, a co niekoniecznie musi być dobrze przyjmowane przez rynek. Z X-47B to był znakomity strzał, bo samolot to niezwykły, a model przez to niesamowicie wręcz efektowny. Ale F-20... Wiele osób na zachodnich forach kręciło nosem, że po co to i na co to, co mnie specjalnie nie dziwi. Ja model kupiłem, pooglądałem sobie i wrzuciłem na stosik. Nie jest to zły produkt (tak z pudełka), ale to co prezentuje z nim FMK to raczej górne stany przeciętnych chińskich modeli, czyli solidna klasa średnia, która nie porywa. Tak więc może zamiast robić stosunkowo przeciętne (poza X-47B, ten model jest znacznie lepszy niż F-20) modele mało znanych i lubianych maszyn, powinni zrobić coś bardziej popularnego i przez to atrakcyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Października 2015 Autor Share Napisano 3 Października 2015 Listopad, Hobby Boss: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Października 2015 Autor Share Napisano 19 Października 2015 Tak ma wyglądać nowy F-20B/N z FMK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Października 2015 Autor Share Napisano 21 Października 2015 MiG-31 od AMK do kupienia w przedsprzedaży na HobbyEasy: Cena z transportem to tylko głupie 280 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 MiG-31 od AMK do kupienia w przedsprzedaży na HobbyEasy: Cena z transportem to tylko głupie 280 zł. Solo, będziesz zamawiał ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Października 2015 Autor Share Napisano 21 Października 2015 W HE na pewno nie (jeszcze nie oszalałem żeby za ruska płacić takie pieniądze ). Nie wykluczam jednak, że to będzie pierwszy rosyjski samolot który kupię. . . . . . . . No chyba że mi się odmieni i kupię go w HE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 Przepraszam, zapomniałem że nie przepadasz za statkami powietrznymi od naszych wschodnich sąsiadów. Jeżeli jednak zakupisz daj proszę znać jak z jakością tego zestawu ponieważ ja MiG'a- 25 i 31 w tej skali chętnie kupię pod warunkiem że nie będzie to jakiś s...t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Października 2015 Autor Share Napisano 21 Października 2015 No wiesz, ze zdjęć wynika, że to znakomity model, dlatego tak się na niego nakręciłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Poprostu piekny i w tej skali musi byc naprawde duzy... Jak bys Solo go nabywal to te bym ew reflektowal na jedna sztuke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Ja także bym się przyłączył do takiego zbiorowego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 W hobbyeasy akurat cena wysyłki zależy od wagi, więc żadna oszczędność przy takim zakupie zbiorowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Października 2015 Autor Share Napisano 22 Października 2015 Tak to właśnie wygląda. Za jeden model zapłacę (z transportem) 280 zł, za dwa - ok. 265 zł, a z trzy - 262 zł. Tak więc jak widać, wzrost ilości kupowanych modeli w HE nie przekłada się w zasadzie na spadek ceny jednostkowej takiego modelu. Na pewno znacznie taniej wyjdzie kupić te modele gdy pojawią się (a na pewno się pojawią) w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Października 2015 Autor Share Napisano 22 Października 2015 Nie wiem czy to w sumie dobra wiadomość, ale AMK właśnie zapowiedziała wydanie MiG-25 w 1:48 w przyszłym roku: https://www.facebook.com/avantgardemodelkits Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Jak dla mnie świetna MiG'ów tych w formie modeli oczywiście nigdy zbyt wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Października 2015 Autor Share Napisano 22 Października 2015 Nowa ciekawostka: Wingman Models wypuści zestaw do F-16 Tamki, umożliwiający zrobienie wersji kombi, czyli D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi