KRL Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 A możesz podpowiedzieć w którym sklepie u nas można zamówić ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Listopada 2015 Autor Share Napisano 17 Listopada 2015 U nas na pewno jest w ksmodel.pl: http://ksmodel.pl/sklep/szczegoly/mikoyan-mig-31bm-bsm-foxhound-1-48-8798/ Nie wiem jak w innych sklepach, ale na razie w mojehobby.pl, Exito ani w Plastmodelu nie widzę na razie. Podejrzewam że model będzie trudno u nas kupić, bo zestawy AMK do tej pory widziałem chyba tylko w 2-3 sklepach, a biorąc pod uwagę jego cenę, pewnie inni sprzedawcy mogą się nie zdecydować. Szkoda, że AMK zaczyna wyrastać na naprawdę niezłą firmę i mają coraz ciekawsze modele. Na szczęście są zagraniczne sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Zastanawiam się jeszcze nad Hobby Boss'm ale w katalogu od dawna jest jednak na półkach go nie ma i nie wiem ile jeszcze trzeba będzie czekać. Więc chyba zdecyduję się na AMK, wiem że to dziwnie zabrzmi ale wolę przepłacić i dorabiać rodzime sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Listopada 2015 Autor Share Napisano 17 Listopada 2015 To całkiem rozsądne podejście. Ja trochę się napaliłem i kupiłem u Chińczyka, no ale trudno. Tak na marginesie, pomyślałem sobie, jeśli ten model faktycznie jest taki super jak się zapowiada, to aż mnie w dołku ściska gdy pomyślę, że mogą zrobić równie znakomity model Tomcata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Listopada 2015 Autor Share Napisano 17 Listopada 2015 Kilka dni temu Hobby Boss, tak trochę niespodziewanie, zapowiedział swoją wersję AMXa: Wygląda zachęcająco. Od dawna miałem chrapkę na model tej maszyny, ale Kinetic jakoś do mnie nie przemawia. Co prawda na forum ARC krytykują kształt wiatrochronu i wlotów powietrza, jednak ja mam wciąż przed oczami kapitalny model A-6 HB, więc może nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 A widziałeś, co zrobili z Migiem-23BN? http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=288723&st=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 No zrobili, ale nie jest tak, że psują merytorykę każdego modelu. Przykładem niech będzie stosunkowo nowy model A-6E i niedawny A-6E TRAM - ten ostatni mam i to jest chyba nie tylko najlepszy zestaw HB, ale i do tego jeden z najpiękniejszych modeli jakie miałem w ręku. Na razie AMXa nikt jeszcze nie oceniał, ale już w grudniu ma być w sprzedaży, wtedy się zobaczy ile to warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 A co to za firma ten Tanmodel? Warto się nią zainteresować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 Jakieś inboxy gdzieś w sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Mam pytanie: czy w Polsce można w ogóle gdzieś kupić modele AMK, poza KS-Model? Wygląda na to, że chyba żaden z naszych większych sklepów modelarskich w ogóle nie ma w ofercie modeli tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 Według przedstawiciela AMK, nowy F-14 (prawdopodobnie wersja A) tej firmy pojawić się powinien w połowie przyszłego roku. Naturalnie to tylko orientacyjny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Ja pytałem u największych o MiGa-31BM: w Martoli raczej nie będzie, Exito i MojeHobby "nie wykluczają", że jak pojawi się u dostawców, to go będą mieli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 No MojeHobby to mogłoby wreszcie. Nie mają w ofercie modeli AMK, nie mają FMK, nie mają GWH... Co z nich za sklep modelarski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 GWH akurat mają. http://www.mojehobby.pl/products/F-15B-D-ISRAELI.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 To prawda, ale wyłącznie stare modele, nie mają najnowszych, jak na przykład F-15C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Solo, przestań czarować! Otwórz wreszcie ten interes modelarski. Taki żeby wszystko w nim było i po kłopocie. Nie będę pisał jaki ma być, bo i tak sam wiesz najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 Gdyby ktoś miał ochotę, to można już zamawiać F-15I z GWH na LuckyModel. http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=GW-L4816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 W Martoli MiG-31BM jak widzę jednak będzie, po 380... http://www.martola.com.pl/pl307/produkty63012/mig_31_bm_bsm_foxhound Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Listopada 2015 Autor Share Napisano 23 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Listopada 2015 Autor Share Napisano 24 Listopada 2015 Tora Tora Tora także ma w ofercie tego MiGa. http://www.toratoratora.com.pl/pl,amk-hobby-88003-1-48-mikoyan-mig-31bm-foxhound,3,33,223,227,38823.html#.VlRoycuFM-U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Gdyby ktoś się nie śpieszył z zakupem tego MiGa, to AMK nieoficjalnie zapowiedziało, że na początku przyszłego roku pojawi się wczesna wersja tego MiG-31. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Zwrócicie uwagę na cenę!!! https://www.hannants.co.uk/product/AMK88003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Dołóż do tego jakąś stówkę za transport jak przypuszczam (pewnie z kilkanaście funtów) i masz finalną cenę. Jak do tej pory chyba tego modelu nie kupisz nigdzie taniej niż w HobbyEasy, o ile dobrze kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Owszem Brytole liczą sobie za przesyłkę kosmiczne pieniądze - ostatnio zmawiałem od nich kalki to koszt kalek na trzy model były niższy niż wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Do tego nie chcą wysyłać towaru do krajów Trzeciego Świata (czyli do Polski) przy zamówieniu poniżej bodajże 19 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi