gumowy01 Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Witam. Temat jak opisywałem w warsztacie już gotowy. Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 ta blondyna była w Bytomiu? bo coś jej nie kojarzę Pisałem już ale się powtórzę - dioramka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 24 Marca 2015 Autor Share Napisano 24 Marca 2015 Była była, tyle że tak stoi za staff carem, że ją mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolek Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Blondyna ma coś na nogach - widać to na ostatnim zdjęciu. Praca super - ładne zdjęcia no i temat nietypowy. Podoba mi się brzoza a jedyne, co mi tutaj nie pasuje, to zbyt jednorodny teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Blondyna ma coś na nogach To chyba wpływ 105mm - z wrażenia farba ze spódnicy ściekła na pończochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Wypatrywałem go w galerii pojazdów, a Ty go tutaj schowałeś Śliczny jest ten gąsienicowy monster, a praca jak to u Ciebie - klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Po świętach zapraszam na oglądanie na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Co to za czołg? Świetna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2015 Jak w wątku warsztatowym to prototyp czołgu superciężkiego T-28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek Killer Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Jak dla mnie wykonanie dioramy jest na bardzo wysokim poziomie. Jednakże dwie rzeczy się wykluczają, a mianowicie: data na podstawce (grudzień) i zielone liście na drzewie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 12 Lipca 2015 Autor Share Napisano 12 Lipca 2015 Witam. Tak się właśnie zastanawiałem, kto pierwszy tego "byka" wychwyci. Faktycznie pojazd na testy trafił w grudniu 1945r. I taką tabliczkę na scenkę zamówiłem, Następnie dorobiłem do gotowych pojazdów dosyć szybko podstawkę, żeby zdążyć na Bytom. I wyszedł gniot. Aktualnie mam nową tabliczkę na zamianę. Dziękuję Jurku za miłe przyjęcie mojej pracy i gratuluję czujnego oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi